Trouwen bij Schutz Mannenmode « Huwelijk

Schutz Mannenmode

Kleine Noord 25
1621 JD Hoorn

0229 215426
info@schutzfashion.nl
www.schutzfashion.nl

Strak in het pak op je trouwdag

Schutz Mannenmode is de trouwpakken specialist van West-Friesland. Dit familie bedrijf geeft je een warm welkom. Met de grootste collectie trouwpakken in Noord-Holland is Schutz Mannenmode de ‘place to be’ voor de bruidegom in spe.

Door de jaren heen heeft Schutz duizenden bruidegommen in een prachtig pak gestoken. En dit geldt ook voor de getuige, broer, vader en de ceremoniemeester.
Trouwpak kopen in Hoorn

Uitgebreide collectie trouwpakken

In ’t Pakhuys van Schutz vindt je de speciale trouwcollecties van Hugo Boss, HUGO, Van Gils, Wilvorst, CC Corneliani, Emporio Armani, Le Canard, Profuomo, Cavallaro Napoli, Benvenuto, Zegna, Cerruti en Loro Piana.

Schutz heeft meer dan 2000 pakken op voorraad, dus je kunt hier rustig alles aan passen en kijken wat wel en niet bij je past. Schutz heeft alles voor de bruidegom: bretels, shirts, das en strik, riem en sokken. Daarnaast heeft Schutz schoenen van Giorgio, Hugo Boss, Hugo en Greve.
Trouwpak kopen in Hoorn

Trouwpak op maat

Liever een maatpak? Ook dat is mogelijk. Creeer zelf je persoonlijke pak. Maak je keuze uit: stof, model, voering en (manchet)knopen. Naar wens met initiale of trouwdatum in de kraag of de voering.

Of je nu kiest voor vintage, Peaky Blinder style, classic, bohemien, speels of sexy: met Schutz sta je gegarandeerd strak in het pak! We nemen ruim de tijd voor de bruidegom en zijn entourage!!

Gerelateerde artikelen

Kleding voor de bruidskinderen

Tips bij het uitzoeken van een trouwjurk

Karin’s Choice – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Trouwen in Noord-Holland

Gerelateerde bedrijven