Trouwen bij De Bruidsgalerie-Van De Wetering « Huwelijk

De Bruidsgalerie-Van De Wetering

Rondweg 13
5406 NK Uden

0413 270702
info@debruidsgalerie.nl
www.debruidsgalerie.nl

De Bruidsgalerie van de Wetering.

Bij ons in de winkel staat goede service en het afleveren van kwaliteit hoog in het vaandel! We zorgen er altijd voor dat je je als klant gewaardeerd voelt en luisteren aandachtig naar je wensen. Ook bij het vermaken van je jurk zullen we er alles aan doen om deze zo mooi mogelijk te laten passen

De Bruidsgalerie trouwjurken

 

Gratis op maat

Als toekomstige bruid word je bij ons van top tot teen aangekleed met alle bijpassende accessoires zoals schoenen, lingerie, sluier, en sieraden. Ook voor de bruid met een maatje meer is er voldoende keuze in de collectie en je bruidsjurk wordt bij ons gratis op maat gemaakt. De bruid kan ook bij ons terecht voor alles rondom haar bruidsjurk..

De collecties

Wij voeren de meest toonaangevende merken waaronder: Essense of Australia, Eddy K, Enzoani, Stella York, White one, Modeca, Watters, Maggie Sottero, Sottero & Midgley,  Diane Legrand, Lillian West, San Patrick, Sincerity, Justin Alexander, Kenneth-Winston, Ella Rosa, Mori Lee, Demetrios, Ronald Joyce, Sweetheart, MGNY, Tres Chic, Rembo Styling, en nog vele anderen.

Colectie Bruidsgalerie

In onze ruime collectie vind je jurken met prijzen vanaf de 1000 tot en met de 3000 euro. We hebben verschillende stijlen in iedere prijs klasse! Er zijn bruidsjurken van klassiek tot modern en vintage, van wit tot zwart of gekleurd en van romantisch tot pittig!

Wij geven jou graag persoonlijke aandacht, daarom werken wij het liefst op afspraak. Kijk maar eens op debruidsgalerie.nl of op debruidsboutique.nl waar je een greep uit onze collectie kunt vinden. Ook kun je hier online een afspraak maken, of je kunt natuurlijk altijd bellen!

Je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op onze Facebook pagina waar je recensies van tevreden klanten kunt lezen, en waar je door ons op de hoogte gehouden word van de nieuwste trends in de bruidsmode!
Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend vanaf 9:30 tot 17:00 uur.

Tot ziens in De Bruidsgalerie van de Wetering!

"Super zaak, je wordt hier goed geholpen met het uitkiezen en passen van jouw droomjurk! Raad ze zeker aan"!!

 

Gerelateerde artikelen

Large_trouwjurk_passen

De jurk van je dromen

Large_met_veel_liefde_trouwbeurs_brabant

14 juni: Met veel Liefde Bergen op Zoom

Large_huwelijksnacht_bruidssuite

Voorbereidingen voor de huwelijksnacht

Large_huwelijk_brabant_bruidsmagazine

Trouwen in Brabant

Gerelateerde bedrijven