Trouwen bij Aarden respectful tailoring « Huwelijk

Aarden respectful tailoring

Sonsbeeksingel 147
6822 BL Arnhem

06 53533053
info@aarden.space
www.aarden.space

Aarden duurzame trouwpakken, een krachtige boodschap voor de toekomst

Schitter in een uniek Aarden maatpak op jouw trouwdag! Je kiest hiermee voor een perfect passend, exclusief en duurzaam pak. Een krachtige boodschap voor de toekomst, terwijl jij aan jouw toekomst met de liefde van de leven begint.
Trouwpak kopen bij Aarden respectful tailoring

Bij Aarden werken we op afspraak, zodat wij er helemaal voor jou zijn. Je stelt je pak precies samen zoals jij het wilt, met de stoffen, kleuren, knopen en revers die jou blij maken. Je kunt er zelfs voor kiezen om volledig vegan te gaan. We nemen uitgebreid de tijd om je, samen met onze vakkundige tailor, te begeleiden in je keuzeproces. Wij zorgen dat je pak als gegoten zit en denken mee met alle details die dit pak zo speciaal voor je gaan maken.
Trouwpak kopen in Arnhem

Jouw maatpak voor later

We gaan altijd uit van een pak waar je ook na je trouwdag nog veel plezier aan beleeft, want een pak voor één dag is niet zo duurzaam. Daar is het te mooi en te speciaal voor. Steeds meer bruidegoms kiezen voor mooie, robuuste stoffen om hun pak nog ver na hun trouwdag te blijven dragen. Deze collectie gerecyclede stoffen groeit elk seizoen.

Het trouwpak voor de vrouw

Trouw jij liever in een mooi gesneden pak dan in een trouwjurk, dan kan je bij Aarden je hart ophalen! Wij helpen je graag om de trouwoutfit van je dromen te creëren.
Trouwpak voor de bruid

De trouwplannen

Plan zelf online je afspraak in om jouw wensen met ons te bespreken. Kom ongeveer 3 tot 4 maanden voor de trouwdag bij ons langs. Dan heb je genoeg tijd om keuzes te maken uit alle mogelijkheden die wij bieden. De productie van jouw maatpak duurt 4 tot 6 weken.

Gerelateerde artikelen

Trends in trouwpakken 2024

21 januari: Duurzaam Trouwen Arnhem

Kleding voor de bruidskinderen

Een onvergetelijke bruiloft met een op maat gemaakt trouwpak van Michael&Giso

Gerelateerde bedrijven