Trouwen bij Mariage Bruidsmode « Huwelijk

Mariage Bruidsmode

Parallelweg 26E
5664 AD Geldrop

040 2869165
info@mariagebruidsmode.nl
www.mariagebruidsmode.nl

‘’Een sfeervolle en professionele bruidszaak met optimaal aandacht voor de bruid’’

Persoonlijk en deskundig advies ♡

Mariage Bruidsmode is met meer dan 25 jaar ervaring een expert op het gebied van trouwjurken en trouwpakken. In een gemoedelijke en gezellige sfeer helpen onze enthousiaste medewerkers en gediplomeerde coupeuses u met alle liefde bij het vinden van uw droomjurk of trouwpak. In ons bruidshuis kunt u eerlijk advies, uitstekende service en persoonlijke aandacht verwachten, want dit emotionele en belangrijke moment in uw leven moet compleet aan uw verwachtingen voldoen!

Mariage Bruidsmode Geldrop

Diverse en trendy bruidscollectie ♡

Onze bruidszaak is altijd voorzien van een uitgebreide assortiment van de meest toonaangevende en trendy bruidsmerken voor de bruid en bruidegom. Wij reizen de wereld af om op zoek te gaan naar de mooiste pareltjes voor jullie! We horen regelmatig dat wij een gevarieerde collectie hebben waar ook écht bijzondere exemplaren te vinden zijn. Voor ieder wat wils dus! 

Bruidsmode Brabant

Trouwjurken passen met hapjes en drankjes

Maak er iets speciaals van!

De stylistes zorgen ervoor dat jij en je gasten helemaal in de watten worden gelegd met de lekkerste hapjes en drankjes. Denk aan hartige en zoete lekkernijen en natuurlijk voldoende champagne, koude én warme drankjes. Verder ontvang je een echte Mariage belevenis en reserveren we speciaal extra lang de tijd, namelijk 2,5 uur. Zo kan je op je gemak op zoek naar de trouwjurk van je dromen! Na afloop krijg je een te gekke wedding goodiebag waar je helemaal happy van wordt!

Meer informatie over de VIP-afspraken vind je hier

Trouwpak Mariage bruidsmode

Vind hét trouwpak van jouw dromen

Op zoek naar een trouwpak die helemaal past in het plaatje? Doe inspiratie op bij Mariage Bruidsmode. Samen vinden we jouw trouwpak. Bekijk alvast online de collectie en kom de mooiste trouwapkken passen in onze winkel in geldrop. Je krijgt eerlijk en deskundig advies en samen zoeken we tot we jouw trouwpak gevonden hebben.

Ja ik wil trouwpakken komen passen

Laat jij je ook betoveren door onze prachtige collectie? ♡ Maak dan online een afspraak.Of telefonisch: 040 286 91 65

"Wat een fijne en onbeschrijfelijke mooie ervaring. Een groot compliment voor de medewerkers voor de respectvolle en mooie manier waarop jullie met aanstaande bruiden omgaan."

Gerelateerde artikelen

Wat draag je als bruidegom op een zomerbruiloft?

Alles wat je moet weten over de nieuwste trouwjurken collecties

17 maart: Trouwbeurs Van der Valk Breda

Zondag 7 april: Trouwspiratie bij Beachclub Sunrise Best

Gerelateerde bedrijven