Trouwen bij Black Tie Gelegenheidskleding « Huwelijk

Black Tie Gelegenheidskleding

Hinthamerstraat 170
5211 MV Den Bosch

073 6130131
info@blacktie.nl
www.blacktie.nl

Black Tie, specialist in trouwkostuums

Black Tie gelegenheidskleding is een ware specialist op het gebied van trouwkostuums. Sinds 1949 zijn wij gevestigd in de hinthamerstraat in Den Bosch. Als je als bruidegom op zoek bent naar juist dat ene kostuum, dat perfect bij jou past, dan ben je bij Black tie aan het juiste adres.

Wij hebben een erg grote en heel gevarieerde collectie met merken als Archetipo, Cleofe Finati, Masterhand, Wilvorst, Roberto Vicentti, Corneliani, Eduard Dressler, Tziacco en Immediate. De keus is echt enorm.Trouwpakken Den Bosch

Vakmanschap en advies

Wij raden aan om een afspraak te maken voor het uitzoeken van een trouwpak. Graag willen wij namelijk alle tijd nemen om daadwerkelijk jouw ideale kostuum uit te zoeken. Wij willen je vragen om indien mogelijk een stukje stof van de jurk mee te nemen, zodat wij een passend stijl advies kunnen geven en het pak straks prachtig bij de jurk staat. Onze collectie is zo gevarieerd dat wij in iedere stijl wel kunnen voorzien. Bovendien hebben wij een team van zeer deskundige coupeuses die jouw kostuum in ons eigen atelier daar waar nodig vakkundig vermaken.

Maatkostuum of maatpak

Bij Black tie gelegenheidskleding is het ook mogelijk om een kostuum helemaal op maat in stof en model naar keuze speciaal voor jou te laten maken. Samen met jou zoeken we dan een passende stof uit en gaan zo zelf een kostuum samenstellen. Hierbij zijn de mogelijkheden echt ongekend en behoren individuele details, zoals het in borduren van jullie namen en trouwdatum in de voering en het kiezen van gekleurde voeringen of stiksels en knopen tot de ruime mogelijkheden.Trouwpakken Den Bosch

Jacquet en smokings

Zoals de naam al doet vermoeden is Black Tie gelegenheidskleding ook gespecialiseerd in jacquets en smokings. Voor een stijlvolle bruiloft in jacquet hebben wij ook zeer uitgebreide mogelijkheden. Natuurlijk een ruime keus voor de verkoop, maar ook kun je bij ons jacquets en smokings huren.

Bruid en bruidsmoeder

Ook voor de bruid en bruidsmoeders hebben wij een prachtige collectie jurken en pakjes. Met name van Sonia Pena, een geweldig Spaans merk, hebben wij heel charmante pakjes en jurkjes.Bovendien kan onze eigen hoedenmodiste voor jullie een hoed bijpassend helemaal op maat maken.

Graag laten wij een keer alle mogelijkheden in onze winkel in Den Bosch zien!

Welkom!

Gerelateerde artikelen

17 maart: Trouwbeurs Van der Valk Breda

Zondag 7 april: Trouwspiratie bij Beachclub Sunrise Best

Trends in trouwpakken 2024

Waarom een maatpak het ideale trouwpak is

Gerelateerde bedrijven