Trouwen bij Suit Academy Maastricht « Huwelijk

Suit Academy Maastricht

Brusselsestaat 1A
6211 PA Maastricht

06 28858045
info@suitacademy.nl
www.suitacademy.nl

Exclusief trouwpak op maat

Bij Suit Academy in Maastricht creëer je samen met onze ervaren tailors je eigen trouwpak op maat. Het aanbod is groot en verfijnd, met bijzondere stoffen van de beste Engelse en Italiaanse wevers. 

Natuurlijk staat de bruid in het middelpunt van de belangstelling. Maar ook de bruidegom verdient het om in de spotlights te staan. Laat zien dat je gezien wilt worden. Look good, feel good!
Suit Academy Maastricht

Van top tot teen gekleed

Met gevoel voor stijl en goede smaak adviseren wij jou over alle mogelijke details die komen kijken bij het vervaardigen van jouw trouwkostuum. Bij Suit Academy kleden we je van top tot teen. Wij beschikken over een ruime collectie accessoires: mooie zijden stropdassen, manchetknopen, bretels, feestelijke vlinderstrikjes en high-quality handgemaakte schoenen. Kom langs bij ons en laat je inspireren. Wij zorgen ervoor dat jij straalt tijdens jullie grote dag.
Trouwpak op maat Maastricht

Op afspraak (bij jou thuis)

Met onze Traveling Tailor Service geven wij dezelfde service als bij ons in de winkel, maar dan op een door jou uitgekozen plek: bijvoorbeeld lekker thuis. Je bepaalt zelf tijd en plaats. Omdat wij veel onderweg zijn, is de winkel niet altijd geopend en werken wij voornamelijk op afspraak. Voorkom teleurstellingen en maak jouw afspraak nu; het maken van een tailored trouwpak heeft namelijk tijd nodig.

Gerelateerde artikelen

Waarom een maatpak het ideale trouwpak is

Wat draag je als bruidegom op een zomerbruiloft?

Trouwen in Limburg

Alles wat je moet weten over de nieuwste trouwjurken collecties

Gerelateerde bedrijven