Trouwen bij De Bruidssalon « Huwelijk

De Bruidssalon

Handelsstraat 56
9501 EW Stadskanaal

0599 620994
info@debruidssalon.nl
www.debruidssalon.nl

Pure passie voor bruidsmode

The Address to go voor bruidsmode is de Bruidssalon te Stadskanaal. Het maakt niet uit hoe je trouwt, maar er staat wel één ding voorop: Jij speelt samen met je partner de absolute hoofdrol.

Voordat je op zoek gaat naar de trouwjurk van je dromen heb je alvast gekeken in een tijdschrift, tv-programma’s en op het internet voor ideeën voor je bruiloft. Op deze manier ben je dan ook op onze site beland.
De Bruidssalon trouwjurk huwelijk

Op zoek naar een ruime collectie bruidsjaponnen? 

Bij ons kun je de laatste trends zien in bruidsmode. Wij hebben een mooie collectie samengesteld van diverse gerenommeerde bruidsmode fabrikanten en ateliers. Kies je voor een unieke jurk dan ben je bij ons op het goede adres. We hebben bij verschillende leveranciers jurken ingekocht waarvan wij het enige verkooppunt in Nederland zijn.De Bruidssalon

Er is geen kledingstuk waar zoveel gevoel inzit als in je trouwjurk

De Bruidssalon is eigentijds, creatief, origineel en bijzonder gastvrij. Kom gezellig passen in de meest bijzondere bruidswinkel van Nederland en ontdek je droomjurk. Zo wordt de weg naar de jurk die compleet bij jou past een echt feest. En dat feest begint in één van onze VIP rooms waar jij ongestoord wordt geholpen door betrouwbaar, eerlijk en vakkundig personeel.

De Stijlmeester uit Groningen en de Bruidssalon hebben de handen ineen geslagen voor een geweldige en unieke aanbieding voor aanstaande bruidsparen. Zodat jullie op dé grote dag samen het stralend middelpunt zijn. Bel of mail voor meer info.

"Prachtige jurken hebben ze, en je wordt van het uitzoeken van de jurk, tot de aflevering top geholpen!"

Gerelateerde artikelen

Lingerie: De mooiste en beste keuze voor onder jouw bruidsjurk

Kleding voor de bruidskinderen

Waarom bretels de perfecte mode accessoires zijn bij een huwelijk

Wat te dragen op een bruiloft?

Gerelateerde bedrijven