Trouwen bij Bart Sanders Maatpakken « Huwelijk

Bart Sanders Maatpakken

Clarissenhof 7b
4133 AB Vianen

06 30331180
info@bartsandersmaatpakken.nl
www.bartsandersmaatpakken.nl

Kies hét pak voor jóuw moment

Een perfect, mooi en heerlijk passend maatpak? Daarvoor moet je bij Bart Sanders Maatpakken zijn! Vanuit zijn atelier creëert hij jouw unieke full-canvas maatpak van hoogwaardige en exclusieve merino wol uit de beste Italiaanse weverijen.
 
Bij Bart Sanders Maatpakken word je vriendelijk ontvangen en krijg je kwaliteit tegen vriendelijke prijzen. Een aanrader dus, gewoon proberen. En dat geldt zeker ook voor de maatoverhemden, maatcolberts, maatbroeken en zeer unieke maatschoenen.
Bart Sanders Trouwpakken in Vianen
 

Keuze uit ruim 1000 stoffen

Want: Waar ga je naartoe vandaag? Heb je een zakelijke afspraak, een huwelijk (-sfeest), of heb je zin om gewoon even iets anders te doen? Het is jouw moment – wat trek je aan? Kom en kies uit meer dan 1000 stoffen jóuw maatpak of jóuw trouwpak en maak stap voor stap jóuw keuze en laat jóuw ideeën omzetten.
Bart Sanders Trouwpakken in Vianen
 

Passie voor het perfecte pak

Vanuit de passie van het dragen en de enthousiasme van de kwaliteit en de mogelijkheden voor de samenstelling, vertelde ik binnen mijn netwerk mijn ervaringen met maatpakken. En wat blijkt: deze personen wilden ook zo graag z’n mooi maatpak!. Vanuit die drive ben ik Bart Sanders Maatpakken begonnen! Een mooi succesverhaal waarbij de glimlach voor de spiegel bij het doorpassen van het mooie en perfecte maatpak door de drager ook mijn dag laat stralen!

Gerelateerde artikelen

Een maathemd als je gaat trouwen

Jouw bruidsschoenen en de drie belangrijkste vragen

Met wie loop je naar het altaar?

Etiquette van het trouwpak

Gerelateerde bedrijven