Trouwen bij NEW TAILOR Den Haag « Huwelijk

NEW TAILOR Den Haag

Aert van der Goesstraat 29
2582 AJ Den Haag

070 2116721
denhaag@newtailor.com
www.newtailor.com

Welkom bij NEW TAILOR Den Haag

Gefeliciteerd! Van harte met jullie voorgenomen huwelijk. Het wordt een bijzondere dag waar jullie samen nu alle voorbereidingen voor gaan treffen. Een pak voor de bruidegom komt vaak pas vier maanden voor de grote dag voor in de planning. Dat is om een pak te laten maken veelal ook voldoende tijd. Wij denken echter graag eerder al met je mee!
Trouwpak in Utrecht

Je gaat immers nu nadenken over details waar je je normaal nooit druk over zou maken. Het belangrijkste is toch hoe het totaalplaatje eruit ziet.  Wat is het thema en welke kleding past daar dan bij? Vraag hier vast ons trouw inspiratie magazine aan. Vol inspiratie van het formele jacquet tot een Bohemien combinatie, van een chique donkerblauw driedelig pak tot een rauwe oversized urban outfit of van aaibaar winters tot een linnen outfit voor een bruiloft op een strand.

Trouwpak naar jouw wensen

We maken vestjes, jasjes en of pakken in allerlei kleuren van bordeaux, groentinten, oud roze, beige tot natuurlijk blauw. We hebben veel ideeën en voorbeelden waarom je ook graag uitnodigen voor een oriëntatie afspraak. Tijdens zo’n oriëntatie afspraak inventariseren we vast de wensen, wie je bent en hoe de dag eruit gaat zien.
Trouwpak op maat in Utrecht

Uiteraard zorgen we ervoor dat je het pak, al dan niet met dat unieke vest, ook daarna goed gedragen kan worden voor andere feesten of je werk. Zo zie je er niet alleen die ene dag top uit, maar voel je je ook alle andere keren dat je ons pak draagt fantastisch en vol zelfvertrouwen.

NEW TAILOR heeft vestigingen in Utrecht, Den Haag en Amsterdam. Onze gastvrije aandacht, de grootste stoffenkeuze, onze eigen kleermakers en onbeperkte mogelijkheden maken het verschil. Bovendien zijn we het stijlvolste adres van Nederland voor al jouw maatkleding. Kom snel kennis maken.

Foto's: NEW TAILOR 2024

Gerelateerde artikelen

8 september: WeddingFair Rotterdam

Waarom een maatpak het ideale trouwpak is

Wat draag je als bruidegom op een zomerbruiloft?

Alles wat je moet weten over de nieuwste trouwjurken collecties

Gerelateerde bedrijven