Trouwen bij Unique Bridal « Huwelijk

Unique Bridal

Javastraat 98
2558 AV Den Haag

070 3452169
office@uniquebridal.nl
www.uniquebridal.nl

Unique Bridal laat je stralen!

Wil je stralen op je bruiloft? Laat ons je dan helpen om je droomjurk uit te kiezen! Unique Bridal is een persoonlijke en ambachtelijke bruidswinkel in Den Haag. Wij verkopen internationale topmerken en hebben tevens een eigen ontwerpster met haar geheel eigen en exclusieve bruidsmodemerk; Shahla.Bruidsmode in Den Haag van Unique Bridal

Ons doel is om ervoor te zorgen dat je bruiloft een van de mooiste en gelukkigste dagen van je leven wordt. Dat doen we door samen met jou uit onze zorgvuldig gekozen uitgebreide collectie van internationale topmerken de trouwjurk te kiezen die het best bij jou past.

Maatwerk trouwjurken en trouwjurken op maat

Op ons eigen atelier zorgen wij ervoor dat de door jou gekozen trouwjurk volledig op maat gemaakt wordt voor jou. Tevens is het mogelijk om geheel op maat een trouwjurk voor jou te laten maken door onze eigenaresse, ontwerpster én coupeuse Shahla

Unique Bridal

Ambachtelijk met oprechte aandacht voor jou

De mensen die jou adviseren hebben een achtergrond als coupeuse. Daardoor hebben ze een beter oog voor wat jou goed staat en of en hoe we de jurk kunnen vermaken zodat die precies wordt zoals jij in gedachten hebt. We luisteren aandachtig naar je wensen en samen met jou kiezen we je droomjurk. Sinds 2010 hebben wij al honderden vrouwen gelukkig gemaakt met het vinden van hun droomjurk.

Kom je droomjurk kiezen bij Unique Bridal. We zijn er zeker van dat we ook jou kunnen helpen om je droomjurk uit te helpen kiezen en je te laten stralen op je bruiloft. Aarzel niet en maak vrijblijvend een pasafspraak!

"Super mooi pand, om van te dromen. Personeel die weet waar ze het over hebben en je alle aandacht, tijd, ruimte en advies geven. Zeker aan te raden!"

Gerelateerde artikelen

Alles wat je moet weten over de nieuwste trouwjurken collecties

Waarom een maatpak het ideale trouwpak is

Trouwen in Zuid-Holland

Kleding voor de bruidskinderen

Gerelateerde bedrijven