Trouwen bij Bruidsboutique Josephine by Brenda « Huwelijk

Bruidsboutique Josephine by Brenda

Keizerserf 40
7442 MN Nijverdal

0548 619144
info@bruidsmodejosephine.nl
www.bruidsmodejosephine.nl

Op zoek naar die ene droomjurk?

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen.  De zoektocht naar die ene speciale jurk kan beginnen. Bruidsboutique Josephine by Brenda helpt je hier graag bij.
 
Al ruim 30 jaar slagen aanstaande bruiden bij Bruidsboutique Josephine in Nijverdal. In een gezellige ambiance, onder het genot van een kopje koffie of thee, wordt rustig de tijd genomen om samen met jou tot de enige juiste keus te komen.
Bruidsboutique Josephine by Brenda in Nijverdal
 

Ruime collectie bruidsmode

Bij Bruidsboutique Josephine vind je de nieuwste collecties trouwjurken van nationale en internationale leveranciers. Klassiek, romantisch of trendy, extra sierlijk of een maatje meer – voor elke smaak en maat is er een ruim aanbod. In elke nieuwe collectie streven Brenda Hoppen en haar team ernaar een brug te slaan tussen trends en high-end fashion. Wij bieden ook een scala aan prachtige bruidsaccessoires.
Bruidsboutique Josephine by Brenda trouwen
 

Alles in huis om jou te laten stralen

De gezellige winkel waar je alleen bent met jou gezelschap biedt je genoeg privacy tijdens de passessie. In een ongedwongen sfeer nemen onze ervaren medewerksters alle tijd om jou te helpen bij het vinden van jouw droomjapon. En als je uiteindelijk de keuze hebt gemaakt, zorgen wij in ons eigen atelier ervoor dat jouw bruidsjapon precies op maat wordt gemaakt. Daarbij kun je bij ons kiezen uit heel veel bruidsaccessoires terwijl je jouw bruidsjapon al aan hebt. Zo weet je zeker dat je bij jouw japon de juiste combinatie van bruidsaccessoires kiest.
 
Wij zijn er trots op om aan de individuele wensen van elke bruid te kunnen voldoen, van begin tot eind. Wij zien jou met je gezelschap graag in onze bruidsboutique.
 
“Super bedankt voor je deskundige hulp bij het vinden van mijn droomjurk! Hij was perfect  Ik vond het erg fijn dat de sfeer zo gemoedelijk was en dat we alle tijd kregen om de jurken te passen, dankjewel!”

Gerelateerde artikelen

Alles wat je moet weten over de nieuwste trouwjurken collecties

Waarom een maatpak het ideale trouwpak is

Trouwen in Overijssel

Trouwjurken voor elk seizoen: Vind jouw perfecte match!

Gerelateerde bedrijven