Trouwen bij Compagne Bruidsmode Hardenberg « Huwelijk

Compagne Bruidsmode Hardenberg

Voorstraat 45
7772 AB Hardenberg

0523 261227
info@compagne.nl
www.compagne.nl

Compagne Bruidsmode Hardenberg voor jouw trouwjurk!

Bij Compagne Bruidsmode in Hardenberg vind je een winkel vol trouwjurken van alle toonaangevende merken én in alle prijsklassen. Op onze site zie je een kleine impressie van onze uitgebreide collectie trouwjurken, en die beginnen al vanaf 995 euro!Compagne Bruidsmode

Als je écht je droomjurk wilt vinden kom je voor een pas sessie naar onze winkel want je kunt nog zoveel plaatjes bekijken op internet of in bladen, je moet een trouwjurk op jóuw lichaam zien! Onze pas afdelingen zijn ruim en zorgen voor privacy, zodat jij in alle rust kunt passen. Onze ervaren verkoopstylistes helpen jou bij het maken van de juiste keuze.

Bruidsaccessoires

En hier stopt het niet: Compagne Bruidsmode heeft naast de uitgebreide collectie trouwjurken grote keuze in bruidslingerie, sluiers, bruidsschoenen, kousen, bruidssieraden en haaraccessoires voor de bruid.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in trouwjurken voor de plussize bruid. Je hoeft geen maatje 38 te hebben om er mooi uit te zien op je trouwdag. Ook voor de ‘wondervolle’ vrouw hebben wij dé droomjurk. Je kunt bij ons trouwjurken passen en bestellen tot en met maat 60!Trouwjurk Overijssel

Jij staat centraal

En, voor iedere bruid geldt: Bij ons draait het maar om één persoon. Om jou. Zodat je op die ene speciale dag kunt zijn wie je bent. Jezelf. Mooier dan ooit. En daar mag je wat ons betreft alle tijd voor nemen. Want het kiezen van je trouwjurk is een belevenis.

Vergeet even de hectiek van alle voorbereidingen en de “to do lijstjes”. Geniet van het moment.

"Prachtige zaak, met geweldige mensen 💖  Veel gezelligheid, ze denken echt met je mee. Wat hebben jullie mij fijn geholpen"!

Gerelateerde artikelen

Large_trouwjurk_passen

De jurk van je dromen

Large_bruidslingerie_poirier

Bruidslingerie moet uitdagen

Large_haaraccessoires

Bloemen in je haar

Large_bruidsaccessoires_sillystuff

Bruidsaccessoires laten je stralen

Gerelateerde bedrijven