Trouwen bij Bruidsmode Van Os « Huwelijk

Bruidsmode Van Os

Oudegracht 198
1811 CP Alkmaar

072 5156939
contact@bruidsmodevanos.nl
www.bruidsmodevanos.nl

Van klassiek tot bohemian chic

Heb je trouwplannen en ben je op zoek naar een mooie trouwjurk? Jouw trouwjurk zoek je uit in de prettige sfeer van ons historische grachtenpand in Alkmaar. Met al meer dan 20 jaar ervaring in bruidsmode hebben we alles compleet in onze bruidsmode winkel om jou voor je trouwjurk te laten slagen.

Onze deskundige adviseuses helpen je graag bij de keuze van jouw trouwjurk en bruidsaccessoires. Wij volgen de allernieuwste trends en stijlen en zijn goed op de hoogte. Je vindt bij ons nu ook een uitgebreide collectie met bruidslingerie, bruidsaccessoires en bruidsschoenen.
Bruidsmode van Os Alkmaar

Laat je inspireren door onze collectie

Ben jij ook zo benieuwd naar de nieuwste trouwjurken collectie? Kom langs in onze winkel in Alkmaar of neem alvast een kijkje op onze site. Zoek je een trouwjurk voor op het strand, een romantische trouwjurk of ga je voor een trouwjurk in mermaid stijl? Droom even lekker weg en laat je inspireren. Op onze site hebben we een gratis lookbook met alle stijlen bij elkaar.

In ons atelier wordt jouw bruidsjurk helemaal op maat gemaakt. Voor elk budget hebben we een betaalbare bruidsjurk. In het vroege voorjaar kopen wij de collecties in. We maken een mooie selectie van goedkopere bruidsjurken tot gemiddelde prijzen. Maar ook exclusievere bruidsjurken. Kortom je vindt jouw trouwjurk bij van Os in Alkmaar.

Onze winkel vind je in het historische hart van Alkmaar.

Gerelateerde artikelen

Bruidsbeurzen Kop van Noord-Holland 2023 / 2024

Trouwen in Noord-Holland

Trouwjurken voor elk seizoen: Vind jouw perfecte match!

Kleding voor de bruidskinderen

Gerelateerde bedrijven