Trouwen bij Harvie « Huwelijk

Harvie

Munnekeholm 6
9711 JA Groningen

050 3138173
info@harvie.nl
www.harvie.nl

Zo wordt uw huwelijk pas écht maatwerk

Een mooi passend pak is uiterst belangrijk. Vooral als het gaat om een bijzondere gelegenheid zoals een bruiloft. Voor een gelegenheid als deze kiest men uiteraard voor een maatpak.

Met een maatpak in de juiste pasvorm komt u elegant voor de dag en een maatpak is volledig te personaliseren van knopen tot voering en met een stof naar uw keuze. Kortom, een pak gemaakt voor u alleen.
Trouwpak op maat Groningen

Trouwpak op maat

Een maatpak maakt men compleet door de juiste combinatie van een shirt, een das en een pochet. Dit om het thema van de dag extra invulling te geven. Wij staan u bij in het maken van deze keuze en bij het gehele proces om een perfect passend pak geleverd te krijgen en u zich onbezorgd kunt richten op deze bijzonder dag.

Wij verwelkomen u graag voor een gesprek en nemen al uw wensen door. Wij meten u lichaamsmaten voor trouwpak op maat en noteren deze direct op uw order. U kiest dan de geschikte stof en de gewenste accessoires om uw maatpak compleet te maken. Dit alles wordt opgestuurd naar Italië en daar wordt op basis van uw order een compleet nieuw maatpak gefabriceerd. De levertijd bedraagt tussen de vier à zes weken.

Wij brengen u op de hoogte als het pak bij ons is gearriveerd en dan komt er een bijzonder moment, namelijk uw maatpak voor het eerst passen. Mochten er nog kleine correcties nodig zijn, dan passen wij dat direct aan zodat het pak als gegoten zit op uw bijzondere dag samen.
Trouwpak op maat Groningen

Hoogwaardige collectie

Naast het maatwerk is Harvie onderscheidend door een collectie van internationale allure. Kleding in een kenmerkende en eigentijdse stijl. Klassiek, met de snit en perfectie waar de Italiaanse designers geliefd om zijn. Volmaakte pakken en jasjes van Ermenegildo Zegna of Lubiam. De ultieme casual artikelen van Incotex en Jacob Cohën of de uiterst fijne knitwear van Gran Sasso. Daarnaast heeft u de keuze uit op maat gemaakte shirts van Barba di Napoli.

Gerelateerde artikelen

Waarom een maatpak het ideale trouwpak is

Wat draag je als bruidegom op een zomerbruiloft?

Alles wat je moet weten over de nieuwste trouwjurken collecties

Trends in trouwpakken 2024

Gerelateerde bedrijven