Trouwen bij Rederij Fortuna « Huwelijk

Rederij Fortuna

Veerweg
3201 LL Spijkenisse

0181 626126
info@partyschepen.org
www.partyschepen.org

Geef het jawoord op het water! 

Geef elkaar het jawoord op ons partyschip in Spijkenisse. Een unieke locatie op het water. Ons partyschip MPS Marlina is een officiële trouwlocatie van de gemeente Spijkenisse. Van ceremonie tot feest, wij verzorgen een onvergetelijke dag.
Trouwen op het water in Rotterdam
 

Trouwen aan boord

Wij ontvangen uw gasten met een heerlijk glaasje bubbels en een hapje naar wens. Al varend op MPS Marlina door de omgeving van Rotterdam en Spijkenisse zegt u ja tegen het persoon waarmee u de liefde deelt. Aan de andere kant van het schip zijn de tafels gedekt en werken onze chefkoks in de keuken aan een heerlijk 3 gangen diner. Na het diner is het tijd voor live entertainment, met uw band of deejay naar keuze. Hebben jullie een speciale openingsdans? Onze dansvloer geeft jullie de mogelijkheid om deze te laten zien aan al uw lieve vrienden en familie.
Bruiloft op het water in Rotterdam
 
Vergeet ondertussen niet om ook eens op het dek een luchtje te scheppen en te genieten van de rondvaart. Na de tocht meren we weer aan en is het tijd om afscheid te nemen van jullie gasten. Nog jaren wordt er gesproken over die bruiloft op het water!
 

Alles is mogelijk

Bovenstaande tekst is zomaar een impressie van onze mogelijkheden. Of u nu alleen een spetterend trouwfeest geeft of een complete dag verzorgd. Wij zorgen voor een dag naar wens. Wilt u graag meer informatie ontvangen? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website of neem telefonisch contact op. Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding bij ons aan boord. 

Gerelateerde artikelen

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2024

Hoe vind je de perfecte trouwringen voor jullie bruiloft?

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Gerelateerde bedrijven