Trouwen bij Meintent « Huwelijk

Meintent

Delta 161
6825 MP Arnhem

026 2022022
info@meintent.nl
www.meintent.nl

Jullie bruiloft, Meintent

Gaan jullie binnenkort trouwen? Gefiliciteerd! Nog op zoek naar een sfeervolle (buiten)locatie? Nogmaals gefeliciteerd! Meintent verhuurt en bouwt stretchtenten voor elke gelegenheid. Sfeervol, praktisch en waterdicht!

Willen jullie de trouwdag (deels) buiten vieren, dan is het huren van een stretchtent de ideale oplossing. Niet alleen beschermt deze flextent je tegen regen of fel zonlicht, ook geeft het direct extra sfeer op iedere locatie! 
Stretchtent huren voor bruiloft

Eyecatcher op jullie bruiloft

Stretchtenten winnen de laatste jaren steeds meer aan populariteit. Dit komt doordat het echte eyecatchers zijn, maar ook door hun multifunctionaliteit. Afhankelijk van de locatie en gewenste sfeer creëer je gemakkelijk verschillende, unieke samenstellingen dankzij de flexibiliteit van de stretchtent.

Meintent is een ervaren partner voor het huren van stretchtenten? Door onze jarenlange ervaring en onze technische expertise kunnen wij jullie uitstekend van dienst zijn. Vele mooie feesten hebben wij door de jaren heen mogen voorzien van een stretchtent. Voor iedere gelegenheid maken wij graag een offerte op maat.

Wij maken er graag samen met jullie de mooiste dag van jullie leven van.

Gerelateerde artikelen

De leukste zomerse trouwideeën

Tips bij buiten trouwen

Buitengewone trouwlocaties

17 maart: Duurzaam Trouwen Hengelo

Gerelateerde bedrijven