Trouwen bij Noorse Kerk Rotterdam « Huwelijk

Noorse Kerk Rotterdam

Westzeedijk 300
3016 AP Rotterdam

-
info@noorsekerkrotterdam.nl
www.noorsekerkrotterdam.nl

Trouwen in één van de meest romantische kerken in Nederland

Hebben jullie trouwplannen? Het is mogelijk jullie liefde voor elkaar te vieren in de Noorse Kerk. Een bijzonder houten gebouw dat helemaal is beschilderd in warme kleuren die versterkt worden door het licht dat door het gebrandschilderd glas binnenvalt.

In het hartje van Rotterdam vind je De Noorse Zeemanskerk. Door de fotogenieke ligging, goede bereikbaarheid en idyllische ambiance is de Noorse Kerk het perfecte decor voor een intieme en bijzondere bruiloft.
Trouwen in de Noorse Kerk Rotterdam

Officiële trouwlocatie

De Noorse Kerk is officiële trouwlocatie van Rotterdam. Jullie kunnen er dus zowel het burgerlijk als het kerkelijk huwelijk sluiten. Na de ceremonie is er de ruimte om te toosten en de bruidstaart aan te snijden. Daarnaast is de kerk voorzien van een grote keuken, meerdere eettafels en alle andere benodigdheden voor een heerlijk diner of buffet voor kleinere gezelschappen tot 65 gasten. Hierbij is ook catering mogelijk door externe cateraars. Bij mooi weer kan de receptie worden gehouden in de mooie tuin gelegen aan het park.

Kortom; deze locatie ademt romantiek. Kom gerust langs om een kijkje te nemen en laat je verrassen door de mogelijkheden voor een bruiloft in Scandinavische sferen.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2024

Hoe vind je de perfecte trouwringen voor jullie bruiloft?

Gerelateerde bedrijven