Trouwen bij De Strandhoeve « Huwelijk

De Strandhoeve

Uiterdijkenweg 59
8372 VL Baarlo

0527 203791
offerte@destrandhoeve.nl
www.destrandhoeve.nl

Vier jullie bruiloft bij De Strandhoeve te Blokzijl

Party- en activiteitencentrum De Strandhoeve is een veelzijdige feestlocatie op de grens van Overijssel en Flevoland, op het voormalig Zuiderzeestrand bij Blokzijl. Rustieke trouwlocaties als Giethoorn en Schokland liggen vlakbij, maar ook bij De Strandhoeve kunnen jullie het ja-woord geven.

Graag zijn wij het startpunt voor jullie trouwdag. Persoonlijk, gastvrij en met alle ruimte voor jullie inbreng en wensen. Het is immers júllie dag! Met sfeervol en modern ingerichte zalen in verschillende groottes biedt De Strandhoeve altijd een passende locatie voor jullie gasten. Ideaal om te combineren tijdens het verloop van jullie dag. Ook buiten kunnen wij een prachtige setting creëren voor de huwelijksvoltrekking en het feest. Kom langs en proef de sfeer!
Trouwen bij De Strandhoeve

Activiteiten en entertainment voor iedereen!

Tijdens jullie bruiloft bij De Strandhoeve hoeven de daggasten zich geen moment te vervelen. Wanneer jullie foto's aan het maken zijn gaan zij de uitdaging met elkaar aan tijdens een leuke activiteit. Of maak met zijn allen een leuk aandenken tijdens een creatieve workshop aan deze dag. Willen jullie relaxed genieten van een jazzcombo, meezingen met een band of lekker losgaan op de beats van een DJ? Bij De Strandhoeve vinden jullie hiervoor de ideale setting.

Heerlijk eten en drinken

Op jullie trouwdag zal het jullie op culinair gebied aan niets ontbreken. Een romantische bruidstaart, lekkere hapjes, bijzonder ontbijten, lunchen en dineren. Onze keuken staat graag voor jullie klaar. We werken veel met lokale (streek-)producten en biologische ingrediënten - en dat proef je!
Trouwen bij De Strandhoeve

Huwelijksnacht

Beleef jullie huwelijksnacht in een prachtige bruidssuite van Bed and Breakfast De Strandhoeve. Uiteraard zijn ook jullie bruiloftsgasten van harte welkom, om de volgende dag tijdens het ontbijt heerlijk met elkaar na te genieten van jullie huwelijksdag. Onze Bed&Breakfast heeft 7 luxe tweepersoons themakamers, van alle gemakken voorzien. De groepsaccommodatie SuyderZee is groter, en biedt met haar 15 kamers plaats tot 56 personen. In al onze slaapkamers tref je een prachtige badkamer en comfortabele boxsprings.

Weddingplanning

Waar doen we de ceremonie, wel of geen receptie, een DJ of een band, trouwvervoer, activiteiten voor kinderen en daggasten, overnachten... Bij de organisatie van een bruiloft komt veel kijken. Kom langs voor een vrijblijvend gesprek en we bespreken graag de mogelijkheden voor jullie bijzondere dag.

Gerelateerde artikelen

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_trouwbeurs_zwolle

27 september: Trouwbeurs Zwolle

Large_horloge_bruidsaccessoire_dresselberg

Dresselberg Horloges, Time Is On Your Side

Large_trouwlocatie_desmockelaer_zuidlimburg

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Gerelateerde bedrijven