Trouwen bij De Koperen Tuin « Huwelijk

De Koperen Tuin

Prinsentuin 1
8911 DE Leeuwarden

058 2131100
info@dekoperentuin.nl
www.dekoperentuin.nl

Trouwen bij De Koperen Tuin in Leeuwarden

De mooiste dag van jullie leven, zo wil je terugdenken aan jullie trouwdag. De kans is groot dat je al een goed beeld hebt van hoe de trouwdag eruit moet komen te zien.

Uiteraard is dit voor iedereen anders, en daarom hebben wij geen kant-en-klare pakketten. Samen gaan we jullie trouwdag volledig op maat verzorgen. Het maakt niet uit of je 20 of 120 gasten wilt uitnodigen, of dat je buiten of binnen wilt trouwen: alles kan bij ons op maat worden gemaakt.
Trouwlocatie in Leeuwarden

Genieten op een sprookjesachtige trouwlocatie

Zo wordt de mooiste dag van je leven een zorgeloze en ontspannen dag waar je met plezier op terug zal kijken. Want ook jullie moeten op de dag van de bruiloft genieten.

Bij ons is trouwen bijna sprookjesachtig, want jullie trouwerij vindt plaats in het groene hart van Leeuwarden. Een prachtige locatie om elkaar het ja-woord te geven, zowel binnen als buiten. Daarnaast is bij De Koperen Tuin elk onderdeel van een trouwdag mogelijk. De huwelijksvoltrekking, de receptie, het gezamenlijk lunchen of dineren, en het huwelijksfeest zijn allemaal mogelijk bij ons.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? We gaan graag met jullie om tafel om alles te bespreken.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Trouwen in Friesland

Zo kiezen jullie de ideale trouwlocatie

Gerelateerde bedrijven