Trouwen bij De Zandstuve « Huwelijk

De Zandstuve

Dennenweg 11
7683 RS Den Ham

0546 671650
info@dezandstuve.nl
www.dezandstuve.nl

“Love is in the air, everywhere I look around”

The word is out, jullie gaan trouwen! De komende tijd zal er vooral veel geregeld moeten worden, dat weten wij als doorgewinterde weddingexperts als geen ander. Wij nemen jullie, indien gewenst, bij de hand om met liefde en aandacht de organisatie gestructureerd en zorgeloos te laten verlopen, zodat het feestje al in de voorbereidingsfase begint. De voorpret vinden wij immers net zo belangrijk als de dag zelf.De zandstuve

Met diverse gemoderniseerde, sfeervolle zalen, rustige ligging en daardoor volledige privacy, bosrijke omgeving, een professioneel weddingteam, een bijzonder mooie tuin en mogelijkheid tot bijpassend vermaak en activiteiten, passen we aan elke trouwwens een mouw. Onze koks bereiden de lekkerste (streek)gerechten om jullie gasten culinair in de watten te leggen.

Vier de liefde

Meer zin in street food van de foodtrucks van ‘Ron & Jerry’s Roadshow’ of livecooking in combinatie met een uitgebreid buffet? Regelen wij! Of jullie nu kiezen voor een avondfeest in een van onze zalen, een festivalbruiloft of een sprookjesbruiloft in onze Garden of Love. De Zandstuve in Den Ham is bij uitstek dé locatie voor een onvergetelijke bruiloft.Trouwlocatie De Zandstuve

Bruidsparen kiezen veelal voor De Zandstuve door de persoonlijke benadering, oog voor detail en onze Twentse nuchterheid. De locatie prikkelt al je zintuigen en vooral de ruime Garden of Love spreekt tot de verbeelding. Met maar liefst twee hectare aan privétuin, wordt het écht jullie dag.

De Zandstuve heeft door deze ruimte alle bewegingsvrijheid om een knallend én een verantwoord feest te geven. Zeker in de huidige tijd. Ervaar de oase van rust. Vier het leven. Vier de liefde!

Bezoek vrijblijvend onze locatie en laat al jullie verwachtingen overtreffen.

"Geweldig mooie locatie en wat een fijne mensen daar ....medewerkers die aan alle kanten meedenken om er een onvergetelijke dag van te maken ...TOPPERS!"

Gerelateerde artikelen

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Large_trouwen_huwelijk_bruiloft

Ideeën voor een unieke, persoonlijke bruiloft

Large_trouwbeurs_zwolle

27 september: Trouwbeurs Zwolle

Gerelateerde bedrijven