Trouwen bij Restaurant Van Hal « Huwelijk

Restaurant Van Hal

Grensweg 13
7083 AM Voorst

0315 681262
info@vanhal.nu
www.vanhal.nu

Trouwen op zijn Achterhoeks

Restaurant Van Hal is gevestigd in de buurtschap Voorst bij Gendringen. Wat bij Van Hal nooit verloren is gegaan, is de Achterhoekse gemoedelijkheid, want die staat hier nog steeds hoog in het vaandel.

Iedereen heeft z’n eigen ideeën en dromen, hoe de trouwdag eruit moet gaan zien. Door jarenlange ervaring zijn wij in staat jullie van A tot Z te begeleiden en jullie met raad en daad bij te staan om die invulling te geven, waarvan jullie altijd al hebt gedroomd. Restaurant Van Hal stelt alles in het werk om jullie dag onvergetelijk te maken.

De Korenmolen als trouwlocatie

De Korenmolen Voorst is een romantisch decor voor jullie mooiste dag. In deze in 1867 gebouwde monumentale molen kun je elkaar het jawoord geven. De molen wordt geheel in stijl ingericht voor de huwelijksceremonie, compleet met rode loper en kaarsverlichting. Het is ook mogelijk om buiten te trouwen met de molen op de achtergrond.

Van kleine receptie tot spectaculair feest

Wij hebben een ruimte voor een intieme ceremonie tot een spetterend feest tot 250 gasten. Bij mooi weer kunnen jullie natuurlijk ook gebruik maken van ons prachtige tuinterras. Het diner kan bij Restaurant Van Hal in bijna iedere gewenste stijl presenteren: koud en warm buffet, dinerbuffet, een (keuze)menu, een BBQ, maar misschien hebben jullie zelf een origineel idee.

Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden die wij eens te bespreken.

Gerelateerde artikelen

De leukste zomerse trouwideeën

Tips bij buiten trouwen

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven