Trouwen bij Strandzuid / ZuidPool « Huwelijk

Strandzuid / ZuidPool

Europaplein 22
1078 GZ Amsterdam

020 6168660
events@strand-zuid.nl
www.strand-zuid.nl

Trouwen in Amsterdam bij Strandzuid / ZuidPool

In het voorjaar van 2017 heropende Strandzuid, het stadsstrand tussen RAI Amsterdam en het Beatrixpark, haar deuren met een compleet vernieuwde locatie. De houten paviljoens maken plaats voor één groot complex aan de vijver, dat onderdak biedt aan het restaurant en verschillende ruimtes voor events. Het is dé nieuwe zomerse trouwlocatie van Amsterdam, bedoeld voor iedereen die met een vakantiegevoel in het huwelijksbootje wilt stappen!

Door de afgelopen seizoenen meer dan 300 events per jaar te faciliteren, hebben een enorme kennis opgebouwd; kennis die vanaf het eerste moment is gebruikt bij de ontwikkeling van het vernieuwde Strandzuid. Het resultaat is een complex met multifunctionele sublocaties, verschillende buitenruimtes en alle faciliteiten voor een onvergetelijke bruiloft.
Trouwlocatie Amsterdam Strand Zuid

The Beach House

Zo hebben we The Beach House, gelegen aan het grote strand bij de ingang van Strandzuid. Het is een intieme ruimte voor groepen tot 150-200 personen, met een eigen bar, terras en directe aansluiting op de keuken. Binnen hangt een typische zomersfeer, met speelse elementen en veel groen. Het meubilair heeft standaard een indeling met verschillende zithoeken, maar kan naar wens worden aangepast.

The Boat House

Onze grootste overdekte evenementenlocatie is The Boat House, gelegen aan het water naast het restaurant. De ruimte heeft een warme uitstraling en maakt door gebruik van het vele glas, een perfecte koppeling met buiten. The Boat House staat in direct contact met de keuken en beschikt over een eigen bar en toiletgroep.

The Jetty Bar

Zodra het weer het toelaat, is het tijd voor borrels en barbecues bij The Jetty Bar; een strandbar (en keuken) naast de haven. Deze buitenlocatie zal deels overdekt worden met een stijlvolle tent en is dé ideale plek voor een receptie, huwelijksvoltrekking bij zon of borrel. The Dock heeft een overdekte capaciteit van 150 gasten.

Wil je meer informatie over het vernieuwde Strandzuid? Neem dan contact met ons op of volg ons via Facebook.com/strandzuid!

Gerelateerde artikelen

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_huwelijksreizen_amsterdam

Karin’s Choice – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Large_trouwlocatie_desmockelaer_zuidlimburg

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Large_trouwlocatie_zoeken

Dit zijn de laatste trends in trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven