Trouwen bij De Pollepleats « Huwelijk

De Pollepleats

De Kat 20
8616 LB Westhem

0515 579342
info@pollepleats.nl
www.pollepleats.nl

Trouwen op een magische plek aan het water

Trouwplannen? Gefeliciteerd! De Pollepleats is hét decor voor de mooiste dag van je leven. Van trouwceremonie tot en met de huwelijksnacht.

Op zoek naar een exclusieve feestlocatie aan het water met een moderne inrichting? De Pollepleats is een duurzame toplocatie in Zuidwest Friesland en kun je reserveren voor je gehele bruiloft. Het team zal er alles aan doen om jullie wensen te vervullen. Hiervoor werken we samen met gespecialiseerde partners.
Trouwlocatie Friesland

Trouwlocatie aan het water

Je kunt de Pollepleats ook inzetten als trouwlocatie voor de huwelijksvoltrekking. Dit kan zowel binnen als buiten. Trouwen aan het water… wie droomt daar nu niet van? Voordeel is dat je geen aparte locatie hoeft af te huren voor de ceremonie. En dat gasten niet extra hoeven reizen. In geval van slecht weer, hebben we binnen voldoende ruimte, zodat de ceremonie nooit ‘in het water valt’.

Trends in trouwen

Op dit moment is het in om de trouwlocatie te stylen naar jullie ideeën. Wij staan hier voor open en denken graag met jullie mee om van jullie trouwdag een unieke beleving te maken. Al eens gedacht aan een landelijke festivalbruiloft, een Italiaanse bruiloft in Friesland of een warme Winter Wedding?

Deze nieuwe locatie is erg populair onder bruidsparen, wacht daarom niet langer met het reserveren van je trouwdatum!

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Trouwen in Friesland

Gerelateerde bedrijven