Trouwen bij Happy Days Noord-Holland « Huwelijk

Happy Days Noord-Holland

Industrieweg 48a
1613 KV Grootebroek

0228 521113
info@happydays-nh.nl
www.happydays-nh.nl

The happiest day of your life

In Grootebroek is het mogelijk jullie trouwdag van a tot z te laten verzorgen door Happy Days. Door het aanbieden van trouwarrangementen doen we er alles aan om van jullie dag een topdag te maken.

Happy Days is sinds jaar en dag een begrip in de kop van Noord-Holland. Al meer dan 18 jaar verzorgen wij met succes diverse feesten zoals kinderpartijtjes, vrijgezellenfeesten, bruiloften, bedrijfsfeesten en themafeesten. Ieder jaar zorgen we er ook voor dat er een nieuwe activiteit is waarmee we een ieder kunnen verrassen. Onze gasten betitelen ons als meest innovatieve entertainingonderneming van Noord-Holland. En daar zijn we best trots op!
Trouwlocatie Grootebroek

Van intiem tot grandioos feest

Bij ons is bijna alles mogelijk. Vanaf 100 tot 400 in restaurant De Beleving. Sfeervol en elegant, zijn de woorden die de bruiloftzaal omschrijven. In ons restaurant kunnen jullie genieten van een menu of buffet, en terwijl jullie aan het dineren zijn, wordt De Beleving omgetoverd tot de ultieme feestlocatie.

Van 70 tot 200 in  partyzaal De Boerderij. In Café de Paris kun je de bruidstaart aansnijden en een feestavond geven tot 60 personen. Ook is het mogelijk om buiten op het terras te toosten of de koffie en bruidstaart te doen. Dineren kan in één van onze restaurants.

Dag om nooit te vergeten

Wij zullen er op deze memorabele dag alles aan doen om jullie dromen en wensen in vervulling te laten gaan. Zo zal het een dag worden om nooit te vergeten voor jullie en jullie familie en vrienden. Omdat Happy Days zoveel mogelijkheden biedt, willen wij jullie graag uitnodigen om, onder het genot van een kopje koffie, jullie feest samen te stellen en jullie daarna een rondleiding te geven door ons bedrijf.

Gerelateerde artikelen

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

15 januari: Trouwbeurs Alkmaar

18 februari: Open Dag Trouwen bij Zuiderzeemuseum

Karin’s Choice – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Gerelateerde bedrijven