Trouwen bij Hotel Restaurant Goerres « Huwelijk

Hotel Restaurant Goerres

Kanadeeskestrjitte 45
8491 BC Akkrum

0566 651312
info@goerres.nl
www.goerres.nl

Zeg ja bij Goerres!

Hotel restaurant Goerres in Akkrum is de nieuwe trouwlocatie in de gemeente Heerenveen. Prachtig gelegen aan het water, en uitstekende verbindingen over de weg en via het spoor.

Het markante gebouw aan de rivier de Boorne is de perfecte locatie voor ieder feest, maar ook voor een intiem diner. Het restaurant, de serre en het waterterras bieden veel mogelijkheden. En je kunt natuurlijk ook blijven slapen in een van onze mooie hotelkamers.
Trouwen in Akkrum aan het water

Mogelijkheden

Vanaf 80 personen heb je het hele restaurant met de serre exclusief tot je beschikking. Voor een voorstel op maat maken we graag een afspraak ter plaatse met jullie. Ontvangst, diner, buffet, outdoor cooking, deejay of band, er is van alles mogelijk bij Goerres. Ook kun je gebruik maken van onze sloepen voor een varend arrangement.

Trouwen aan het water

Behalve de bruiloft kun je ook voor de wet in het huwelijk treden bij Goerres. Op aanvraag bij de gemeente kun je ons laten aan laten wijzen als officiële trouwlocatie. Bovendien beschikken we over een groot terras aan het water, zodat je zelfs buiten de ceremonie kunt houden. Wij overleggen graag met jullie over de vele mogelijkheden om er een onvergetelijke dag van te maken!

Gerelateerde artikelen

Large_huwelijksnacht_bruidssuite

De huwelijksnacht: zo maak je het bijzonder

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Large_trouwlocatie_desmockelaer_zuidlimburg

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Gerelateerde bedrijven