Trouwen bij De Kaaihof « Huwelijk

De Kaaihof

Drostenhofstraat 3
8281 BC Genemuiden

038 3854533
info@dekaaihof.nl
www.dekaaihof.nl

Beleef jullie mooiste dag bij De Kaaihof

Jullie mooiste dag verdient een unieke trouwlocatie. De Kaaihof staat voor sfeer, gastvrijheid en gezelligheid; dé ingrediënten voor een onvergetelijke trouwdag! Of het nu gaat om de ceremonie, het diner, de receptie of het feest, alles kan bij de Kaaihof op één locatie.De Kaaihof

Persoonlijke sfeer en uitstraling

Door het gebruik van warme, natuurlijke kleuren heeft de Kaaihof een eigentijdse en sfeervolle uitstraling. De verschillende ruimtes en het flexibele interieur bieden de mogelijkheid om aan jullie bruiloft een persoonlijke invulling te geven. Voor elk gewenste sfeer, aantal gasten, culinaire invulling en budget zorgen wij voor een passende en creatieve invulling van jullie trouwdag!

Rustieke buitenbruiloft

Bij mooi weer kunnen jullie genieten in de romantische Buitenhof. Deze authentieke hooischuur met ruimte buitenplaats biedt een uniek decor voor een rustieke buitenbruiloft. Het aansnijden van jullie bruidstaart onder de oude fruitbomen tot een heerlijke BBQ behoren hier tot de mogelijkheden.De Kaaihof trouwlocatie

Bruisend genieten

Heerlijk eten en drinken is bij de Kaaihof vanzelfsprekend. Of het nu gaat om een receptie of borrel, intiem diner of live cooking buffet, jullie krijgen het beste. Onze koks bereiden met verse producten de lekkerste gerechten. Een prachtig en verzorgde presentatie van ons eten en drinken maken de beleving helemaal af.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op!

Wij nodigen jullie van harte uit voor een nadere kennismaking. Neem een kijkje op onze website dekaaihof.nl en neem via het contactformulier contact met ons op. Wij geven dan zo snel mogelijk een reactie! De Kaaihof is te vinden aan de Drostenhofstraat 3 in Genemuiden, op een kwartier rijden van Zwolle. Op het Havenplein of aan de haven kunnen jullie de auto gratis parkeren.

"Vanaf het eerste moment dat wij kennis hebben gemaakt met de Kaaihof en de Buitenhof, wisten wij meteen dat wij hier onze trouwdag wilden vieren: ontspannen, meedenkend, flexibel, vrolijk, enthousiast en jong! Kortom, De Kaaihof is zeker een aanrader!!"

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

De leukste zomerse trouwideeën

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven