Trouwen bij 't Skûthûs « Huwelijk

't Skûthûs

Hellingpaed 11
9003 LW Warten

058 2551214
info@skuthus.nl
www.skuthus.nl

Trouwlocatie met mogelijkheden

Vanaf de 18de eeuw kozen de ambachtelijk gebouwde schepen vanuit ’t Skûthûs het ruime sop. Vandaag de dag kun je er in het huwelijksbootje stappen. Per robuuste Kapiteinssloep of elektrisch aangedreven visserspraam brengen wij jullie graag in de veilige haven van de tot alternatieve trouwlocatie getransformeerde scheepswerf.

Daar kan het huwelijk in scheepse sferen worden voltrokken. Of gooi je het liever over een andere boeg en trouw je in onze boomgaard? Om de huwelijksvoltrekking heen nemen wij je graag op sleeptouw voor de beste invulling van jullie trouwdag. Ook op culinair gebied hebben wij voor iedere wens en budget een passende invulling.

Receptie, diner en feestlocatie

Ook voor de receptie, het diner en of feest na de huwelijksvoltrekking is ’t Skûthûs een unieke locatie. Een sfeervol, intiem diner met de familie of met 150 gasten losgaan op jullie favoriete muziek. Wij passen de afmeting van de scheepswerf aan op jullie specifieke wensen.

De receptie liever buiten aan het water of in de boomgaard? Een picknick in natuurgebied de Alde Feanen of borrelen aan boord van onze robuuste Kapiteinssloep of elektrisch aangedreven visserspraam? Je kiest zelf de  locatie binnen onze locatie. Geen standaard arrangementen maar maatwerk voor iedere wens en budget.

Gerelateerde artikelen

Large_trouwlocatie_desmockelaer_zuidlimburg

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Large_trouwlocatie_zoeken

Dit zijn de laatste trends in trouwlocaties

Large_huwelijkfriesland_2020_bruidsmagazine

Trouwen in Friesland

Large_trouwen_aan_het_water

Aan het water trouwen

Gerelateerde bedrijven