Trouwen bij Lokaal 55 « Huwelijk

Lokaal 55

Oude Oppenhuizerweg 55
8606 JB Sneek

0515 460321
info@lokaal55.nl
www.lokaal55.nl

Trouwen in Sneek

Deze unieke trouwlocatie in Sneek is gevestigd in een industrieel pand uit 1931 en de tuin is aan het water gelegen. Het interieur is een mix van hedendaags en retro en een perfecte locatie om te trouwen.Trouwen in Sneek bij Lokaal 55

De trouwceremonie & de toost met familie en vrienden, de bruidstaart en een heerlijk diner vier je intiem of groots. En ’s avonds feesten met een partyband of deejay tot middernacht of tot in de kleine uurtjes, alles kan.

Feest vieren

Vervolgens kunnen jullie letterlijk in het huwelijksbootje stappen voor een heerlijke vaartocht over de Friese meren. Maar ook aan de kade, in de tuin en op het terras is het goed toeven: proosten, de bruidstaart aansnijden en volop feest vieren! Bij minder mooi weer kan de toost en receptie ook binnen in Lokaal 55 plaatsvinden. Sfeervolle ruimtes die geschikt zijn voor kleine en grote gezelschappen.Trouwen in Sneek bij Lokaal 55

Alles naar wens

Voor het diner hebben we vele mogelijkheden om jullie culinaire wensen in te vullen: Walking dinners, dineren aan lange tafels, buffetten, barbecueën op de Big Green Eggs, alles is mogelijk! Voor een fantastisch feest hebben we alle ervaring in huis om jullie wensen en ideeën in te vullen, zodat jullie dag er één wordt om nooit te vergeten!

Een band of jullie favoriete deejay: de locatie is voorzien van een prachtige geluidsinstallatie, waarbij jullie band alleen hoeft in te pluggen en direct kan spelen. Tegenover ons pand is genoeg gratis parkeergelegenheid en in de nabije omgeving zijn verschillende logeermogelijkheden met mooie bruidssuites.

Gerelateerde artikelen

Large_bruiloft_tuinfeest

Tips voor een feestje in je achtertuin

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Large_trouwen_huwelijk_bruiloft

Ideeën voor een unieke, persoonlijke bruiloft

Gerelateerde bedrijven