Trouwen bij Lokaal 55 « Huwelijk

Lokaal 55

Oude Oppenhuizerweg 55
8606 JB Sneek

0515 460321
info@lokaal55.nl
www.lokaal55.nl

Trouwen aan het water in Friesland

Dat kan bij Lokaal55 in Sneek! Een industrieelpand uit 1931 met een hip interieur en prachtige tuin aan het water geeft het de perfecte locatie om te trouwen.Trouwen in Sneek bij Lokaal 55

Bij Lokaal55 zijn er veel mogelijkheden, elk huwelijk wordt naar wens ingevuld; niks is te gek! De trouwlocatie beschikt over meerdere sfeervolle ruimtes die passend zijn bij verschillende gezelschappen. Vieren jullie het liever intiem met de naaste familie of wordt er uitgepakt met een groot feest; voor elk gezelschap en programma een geschikte ruimte.Lokaal 55 trouwlocatie

De ceremonie aan het water of in het landelijke en knusse Trouwlokaal, een toost uitbrengen op jullie liefde en een prachtige bruidstaart aansnijden in de tuin. Voor het diner is de keuken van vele markten thuis, culinair genieten van een exclusief vijf gangen diner, gezellig sharing dinner, feestelijk festival diner of een informeel BBQ-buffetdiner.

Een band of DJ gaat zorgen voor een swingend avondfeest met heerlijke borrelhapjes en drankjes naar wens. Kortom alle invullingen zijn mogelijk bij Lokaal55 in Sneek voor het compleet maken van jullie huwelijksdag!

Volg ons ook op Instagram

"Wij zijn hier getrouwd. Erg fijne, meedenkende, professionele en vooral gastvrije medewerkers. Praktisch alles kan en de sfeer is fantastisch!"

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

De leukste zomerse trouwideeën

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven