Trouwen bij Hotel Leusden - Amersfoort « Huwelijk

Hotel Leusden - Amersfoort

Philipsstraat 18
3833 LC Leusden

033 4345345
sales@leusden.valk.com
www.valkbruiloft.nl

JA IK WIL...

Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort biedt u dé ideale feestlocatie, centraal gelegen nabij Amersfoort. Met 5 multifunctionele zalen biedt Van der Valk Hotel Leusden de perfecte basis voor uw trouwdag.

Wij bieden plaats aan gezelschappen tot 250 personen. Alle zalen bieden daglicht en bijna allemaal hebben ze toegang tot het balkon.

Wining & Dining

Van der Valk Hotel Leusden- Amersfoort biedt diverse mogelijkheden voor uw droombruiloft. Van een uitgeserveerd diner in ons sfeervol ingerichte restaurant tot een luxe borrel of walking dinner. Wij beschikken over de expertise en mogelijkheden om uw trouwdag tot in de puntjes te verzorgen.
Trouwen bij Van der Valk Hotel Leusden - Amersfoort

Verrassend overnachten

Onze ruime kamers zijn van alle gemakken voorzien en hebben een bad en douche en een heerlijk balkon of terras. Kies zelf waar u zich het beste bij voelt; een Comfort, Luxe, Kingsize of Executive kamer.

Contact

U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in ons hotel. Onder het genot van een kopje koffie/thee bespreken wij graag uw wensen en onze mogelijkheden voor een geslaagde dag.

Helemaal zorgeloos uw bruiloft beleven zonder zelf alles te moeten regelen? Wij werken samen met de beste trouwplanners en leveranciers. Samen zorgen we ervoor dat uw bruiloft tot in de puntjes verzorgd wordt, zodat u onbezorgd kunt genieten.

Neem contact op met sales@leusden.valk.com of bel naar +31 33 434 53 45

Gerelateerde artikelen

Een bruiloftslunch bij je thuis organiseren: 5 handige tips

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Unieke ervaring: overnachten in een klokkentoren

Hoe kom je met je geliefde samen tot rust?

Gerelateerde bedrijven