Trouwen bij Boerderij Mereveld « Huwelijk

Boerderij Mereveld

Mereveldseweg 9
3585 LH Utrecht

030 2514780
info@mereveld.nl
www.mereveld.nl

Trouwen op een unieke locatie

Door haar historische uitstraling, de zeer goede keuken en haar stijlvolle interieur is Mereveld in alle opzichten een unieke locatie! De landelijke ligging, vlakbij Utrecht, zorg voor een romantische ambiance.

De oude houten balken, gecombineerd met trendy design. Natuurlijke, robuuste materialen, maar ook: veel licht. Een uitstraling ‘helemaal van nu’. Tot in detail. De zalen en het terras bieden u een luxe ambiance, maar… toch voor ieder budget!
Trouwen Utrecht

Bruiloft op maat

Vier zalen met een eigen identiteit, maar ook mooi passend als geheel. Door één, meerdere of alle zalen te gebruiken, zijn bruiloften of trouwerijen mogelijk van 50 tot 700 gasten. Hoe klein of groot uw trouwfeest ook is, op Mereveld zult u altijd een warme, besloten sfeer ervaren.

De romantische locatie, de warme sfeer en het vertrouwen! Dat zijn de drie belangrijkste redenen waarom al veel bruidsparen hun huwelijksfeest of trouwerij op Mereveld hebben gevierd.

Mereveld biedt zoveel: een informele receptie, een sfeervol diner, een spetterend avondfeest of een combinatie ervan. Ook belangrijk: voor ieder budget. Samen kijken wij naar uw wensen en hoe we die kunnen invullen.

Gerelateerde artikelen

Large_trouwlocatie_desmockelaer_zuidlimburg

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Large_trouwlocatie_zoeken

Dit zijn de laatste trends in trouwlocaties

Large_trouwen_aan_het_water

Aan het water trouwen

Large_trouwen_amsterdam_grachten_rederij-de-nederlanden

Trouwen op de Amsterdamse grachten

Gerelateerde bedrijven