Trouwen bij Ermerstrand « Huwelijk

Ermerstrand

Steenbakkersweg 3
7843 RM Erm

0591 564014
info@ermerstrand.nl
www.ermerstrand.nl

Een onvergetelijke trouwdag op Ermerstrand

Trouwen aan het strand in Drenthe onmogelijk? Welnee! Laat je verrassen door de trouw- en feestlocaties van Ermerstrand.

Altijd al gedroomd van trouwen op het strand?

Onze officieel erkende trouwlocaties liggen allemaal op of aan het water. Trouwen op onze pier is zeer geliefd: geef elkaar het JA-woord op het water. Mocht het weer niet helemaal meewerken, dan hebben we altijd een geschikte uitwijkmogelijkheid. Dus waarom afreizen naar een ver oord terwijl het zo dichtbij huis ook kan?
Trouwlocatie Ermerstrand

Van klein en knus tot groot en spectaculair!

Wij zijn bij uitstek ook dé locatie om het huwelijk te vieren. Foto’s maken op het strand, gezellig eten op het terras en een spetterend feest met kampvuur. Jullie kunnen de hele trouwdag of een deel ervan bij ons verblijven. Elk huwelijk heeft een eigen verhaal en eigen details, in overleg maken we dan ook samen het programma.

Onze locaties bieden plek voor gezelschappen van 2 tot 350 gasten. Een knus samenzijn in onze modern ingerichte Loft, een strandhuwelijk bij de Beachclub of een Ibiza huwelijk bij Woodstock met eigen privé strand? Kom gerust eens langs om de locaties vrijblijvend te bekijken. Liefde gaat door de maag? Een ontspannen BBQ, uitgebreid buffet of een overheerlijk 3-gangen diner, veel is mogelijk! Met liefde serveren we ook de lekkerste hapjes tijdens jullie feest en sluiten we dit af met bijvoorbeeld een broodje beenham. Wij hebben het allemaal in huis.Trouwlocatie Ermerstrand
 

Blijf overnachten op ons park, wel zo aangenaam!

Na een prachtige huwelijksdag kunnen jullie en de gasten blijven slapen op ons park. De volgende ochtend kunnen jullie samen, of met de andere slapers, heerlijk ontbijten en het huwelijk op een gezellige manier afsluiten.
 
De koffie staat klaar voor een vrijblijvend gesprek en het bekijken van de locaties. Wij kijken er naar uit!

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Zondag 7 april: Trouwspiratie bij Beachclub Sunrise Best

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Gerelateerde bedrijven