Trouwen bij Ermerstrand « Huwelijk

Ermerstrand

Steenbakkersweg 3
7843 RM Erm

0591 564014
info@ermerstrand.nl
www.ermerstrand.nl

Een onvergetelijke trouwdag op Ermerstrand

Trouwen aan het strand in Drenthe onmogelijk? Welnee! Laat je verrassen door de trouw- en feestlocaties van Ermerstrand. Onze officieel erkende trouwlocaties liggen allemaal aan of op het water.

Trouwen op onze pier is zeer geliefd: geef elkaar het JA-woord op het water. Mocht het weer niet helemaal meewerken, dan hebben we altijd een geschikte uitwijkmogelijkheid. Dus waarom afreizen naar een ver oord terwijl het zo dichtbij huis ook kan?
Trouwlocatie Ermerstrand

Van klein en knus tot groot en spectaculair

Wij zijn bij uitstek ook dé locatie om het huwelijk te vieren. Foto’s maken op het strand, gezellig eten op het terras en een spetterend feest met kampvuur. Jullie kunnen de hele trouwdag of een deel ervan bij ons verblijven. Elk huwelijk heeft een eigen verhaal en eigen details, in overleg maken we dan ook samen het programma.

Locaties in een unieke omgeving

Onze locaties bieden plek voor gezelschappen van 20 tot 350 gasten. Een informeel samenzijn in onze eigen super knus ingerichte Loft, een modern strandhuwelijk bij de Beachclub, een romantische dag in onze Ridderzaal of een Ibiza huwelijk bij de Blokhut met eigen privé strand? Kom gerust eens langs om de locaties vrijblijvend te bekijken.
Trouwlocatie Ermerstrand

Liefde gaat door de maag...

Een ontspannen BBQ, zonnig (tapas) buffet of een overheerlijk 3-gangen diner, veel is mogelijk! Met liefde serveren we ook lekkere hapjes zoals wraps en mini sandwiches. Het feest afsluiten met een broodje beenham? Wij hebben het in huis.

Blijf overnachten op ons park, wel zo aangenaam!

Na een prachtige huwelijksdag kunnen jullie en de gasten blijven slapen op ons park. De volgende ochtend kunnen jullie samen, of met de andere slapers, gezellig ontbijten en het huwelijk op een gezellige manier afsluiten.

De koffie staat klaar voor een vrijblijvend gesprek en het bekijken van de locaties. Graag tot snel!

Gerelateerde artikelen

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_trouwen_huwelijk_bruiloft

Ideeën voor een unieke, persoonlijke bruiloft

Large_rozenhof_trouwringen_award

Yes!! Dubbel feest bij Rozenhof Trouwringen

Gerelateerde bedrijven