Trouwen bij Groene Liede « Huwelijk

Groene Liede

Vijfhuizerdijk 212
2141 BK Vijfhuizen

023 5332276
info@groeneliede.nl
www.groeneliede.nl

Trouwen bij Groene Liede in Vijfhuizen

Trouwen is één van de meest unieke gebeurtenissen in het leven. Zo'n heuglijke dag wil je vieren op een locatie die bij jullie en jullie gezelschap past? Wij vertellen jullie graag meer over onze trouwlocatie!

Groene Liede is gelegen in Vijfhuizen, vlak bij Haarlem. Deze landelijke en kindvriendelijke locatie beschikt over een grote tuin die geschikt is voor 20 tot 120 gasten. Dit romantische trouwdecor is exclusief te reserveren voor jullie bruiloft waarbij alle aandacht naar jullie uitgaat en je van de gehele locatie gebruik kan maken.
Trouwen bij Groene Liede in Vijfhuizen

Alles naar jullie wens

Jullie kunnen de gehele dag ontspannen op één locatie vieren of een gedeelte hiervan. Combineer onze sfeervolle feestzaal, dinerruimte en serre met de romantische tuin, waar elkaar het jawoord geven echt een feest is!

Wij kunnen jullie ontzorgen op alle vlakken maar ook de vrijheid geven om zelf jullie persoonlijke ‘touch’ aan jullie dag te geven. Zo hebben wij een magazine vol met decoratiepakketten en losse decoraties. Ook een toffe cocktailbar of whiskeybar behoren tot de mogelijkheden. Wij adviseren jullie hier graag in.
Trouwen bij Groene Liede in Vijfhuizen

Meer informatie

Groene Liede is onderdeel van Sfeervollefeestlocaties. Ons team staat voor jullie klaar met onze ruime ervaring in het organiseren van bruiloften. Wij adviseren jullie graag omtrent diverse thema’s en mogelijkheden. Op onze website vinden jullie meer informatie, foto’s en prijzen. Het is zelfs mogelijk om zelf alvast een online offerte te maken! 

"Een superbruiloft gehad. Precies zoals we hadden bedacht. Prettig personeel, denken fijn met je mee en waren ontzettend lief. Eten was lekker en het was allemaal goed geregeld"

Gerelateerde artikelen

De leukste zomerse trouwideeën

Tips bij buiten trouwen

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven