Trouwen bij Vakantiepark Eigen Wijze « Huwelijk

Vakantiepark Eigen Wijze

Schoterpad 1
8314 RA Bant

0527 261899
info@vakantieparkeigenwijze.nl
www.vakantieparkeigenwijze.nl

Trouwen op Eigen Wijze

Vakantiepark Eigen Wijze is de ideale locatie voor een bruiloft in festivalsfeer. Het park ligt aan de rand van het Kuinderbos en bestaat uit een voormalig boerenerf met daarop 5 zalen, een minicamping, 27 huisjes en 5 glamping tenten.

De zalen hebben allemaal hun eigen karakter. Zo is er een industriële zaal met stoere autobar, een zaal met grote stretchtent en strandhuis met groot grasveld. Uiteraard kunnen gasten ook op het park overnachten. Tijdens het royale ontbijt kun je zo nog heerlijk nagenieten van het geweldige feest!Vakantiepark Eigen wijze

Trouwen is maatwerk

Uiteraard houdt u uw bruiloft op ‘eigen wijze’. Een trouwerij is dan ook altijd maatwerk. De broers Han en Wietze van Wegen van Vakantiepark Eigen Wijze denken graag met u mee om uw droomfeest te realiseren.

Wilt u een prachtige bruidstaart, petit fours of gaat u meteen aan de borrel? Kiest u voor een compleet foodtruck festival, een uitgebreid warm buffet met ijs toe of een luxe barbecue? De koks van Eigen Wijze maken van uw maaltijd een feestmaal. Het park heeft een aantal eigen foodtrucks, waardoor een compleet veld vol foodtrucks veel voordeliger is dan op andere locaties. Naast de terrassen en de veldjes voor de foodtrucks zijn op Eigen Wijze ook diverse hoekjes en veldjes om de ceremonie te laten plaatsvinden.Vakantiepark Eigen Wijze trouwlocatie

Arrangementen voor uw bruiloft op Eigen Wijze

15.00-15.45 ceremonie                                                                        

Koffie/thee bij ontvangst daggasten         (14.30 uur)                 € 2,75         

Prosecco en gebak aansluitend aan de ceremonie                    € 7,25         

Onbeperkt drinken van 16.15 uur tot 20.00 uur                          € 16,00                 

17.45-19.45 uur diner naar keuze

Barbecue de luxe                                                              € 23,00        

20.00 uur aanvang feestavond

Bruiloftsarrangement* (tot 00.00 uur)                                  € 33,50                 

 *Incl. zaalhuur, koffie/thee en petit four bij ontvangst, personeel, onbeperkt bier, fris, wijn,

binnenlands gedistilleerd tot 00.00 uur, nootjes op tafel en 2 koude en 2 warme hapjes. Muziek na 00.00 uur in overleg.

Vakantiepark Eigen Wijze (vlakbij Lemmer, Friesland) biedt u diverse arrangementen voor uw bruiloft. Hieronder geven wij ons basisarrangement weer om u inspiratie te geven. Dit arrangement is aan te passen en uit te breiden met diverse opties. Neem contact op voor meer mogelijkheden.

Eigen Wijze vakantiepark overnachten

Overnachten op Eigen Wijze

Verleng uw feest door na uw bruiloft een of meer nachten op Vakantiepark Eigen Wijze te blijven. Ook uw gasten kunnen overnachten op onze locatie. U heeft de keuze uit een kampeerplek op onze minicamping of overnachten in onze vakantiehuizen.

Op het voormalige boerenerf van Vakantiepark Eigen Wijze staan, 9 luxe glamping tenten en 33 vakantiehuizen, verdeeld in 3 prijs/kwaliteitsklassen. En combineer uw verblijf met leuke uitjes in Flevoland, Friesland of Overijssel.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Trouwen in Flevoland

Trouwen in Friesland

Gerelateerde bedrijven