Trouwen bij De Steinsetuin « Huwelijk

De Steinsetuin

Steinsedijk 45
2851 LC Haastrecht

06 38167594
info@steinsetuin.nl
www.steinsetuin.nl

Landelijke trouwlocatie

Wil jij ongedwongen, landelijk en bij mooi weer lekker buiten vertoevend je bruiloft vieren dan ben je in de Steinsetuin aan het juiste adres. De Steinsetuin beschikt over 2 prachtige feestzalen op 1 erf. Allen met een eigen prachtig terras en een uniek uitzicht over de polder en geschikt voor kleine tot grote gezelschappen.

De Steinsetuin is een unieke landelijke trouwlocatie op slechts 5 km van Gouda en Oudewater en is gelegen op het erf van een historische boerderij, waar de koeien nog in het weiland grazen, de paarden je aanstaren als de trouwauto het erf op rijdt en de kippen vrolijk rondscharrelen.

De Steinsetuin heeft een prachtig trouwprieel voor de huwelijksvoltrekking, met een uniek uitzicht over de weilanden. In geval van slecht weer hebben wij ook binnen een mooie trouwzaal.
Buiten trouwen bij de Steinsetuin

Ongedwongen bruiloft

De Steinsetuin is de garantie voor een unieke ongedwongen landelijke sfeer en vormt een prachtig decor voor de ceremonie, fotoraportage, receptie en diner. Hiervoor zijn onze zalen, i.v.m. verplichte sluitingstijd, dagelijks beschikbaar tot  22.00 uur. Een feestavond is op onze locatie helaas niet mogelijk, maar kunnen jullie elders in de omgeving laten plaats vinden.

Wij staan bekend om onze heerlijke ongedwongen sfeer. Wij serveren geen statig 3 gangen diner aan tafel uit. Het diner verzorgen wij in de vorm van een heerlijk verzorgde barbecue of een smakelijk buffet. Alles wordt voorbereid in eigen keuken.

Ook spelen wij in op de nieuwste trends. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld een heuze festival bruiloft.

Gerelateerde artikelen

Large_trouwen_in_het_bos

Trouwen in het bos

Large_huwelijksreis_afrika_madagascar

Dit zijn de 5 mooiste huwelijksreizen naar Afrika

Large_trouwbeurs_groenhart

Trouwbeurzen 't Groene Hart 2019-2020

Large_1

Bruiloft op elk gewenste droomlocatie met TerraPaviljoen

Gerelateerde bedrijven