Trouwen bij Bij Hen « Huwelijk

Bij Hen

Burg. Bruins Slotsingel 9
2403 NC Alphen aan den Rijn

0172 820002
info@bijhen.nl
www.bijhen.nl

Trouwen in het Groene Hart

In de groene omgeving van het Heempark en aan de Zegerplas vind je bistrobar Bij Hen. Dit is de plek in Alphen aan den Rijn waar gastvrijheid de boventoon voert. Hier vier je feest. Hier beleef je de mooiste dag van je leven.

Bij Hen is een officiële trouwlocatie en daarmee ook de ideale omgeving voor jullie trouwdag. Al jullie wensen met betrekking tot de ceremonie, het eten, de muziek en het feest komen hier uit.
Winterwedding bij Bij Hen in Alphen aan den Rijn
Ook schitterend decor voor winterwedding

Jullie bruiloft tot in de puntjes verzorgd

Op onze sfeervolle locatie bieden wij zowel binnen als buiten uiteenlopende mogelijkheden voor jullie trouwfeest tot 200 personen. Wij hebben alles in huis voor een onvergetelijk feest. Van een bbq buffet tot luxe diner en van de champagnetoost tot aan de drive-in show of de coverband: het is allemaal bespreekbaar en wij zorgen dat het perfect geregeld wordt!

Je vindt Bij Hen tegenover de kinderboerderij, naast de midgetgolfbaan en op loopafstand van de Zegerplas. Er is dus genoeg te doen voor jong en oud! Wij helpen jullie graag bij het organiseren van jullie trouwfeest. Neem gerust contact op via info@bijhen.nl voor het plannen van een vrijblijvend gesprek en rondleiding!

Gerelateerde artikelen

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Large_trouwbeurs_groenhart

Trouwbeurzen 't Groene Hart

Large_trouwringen_christian-bauer_verlovingsringen

Christian Bauer: voor altijd

Gerelateerde bedrijven