Trouwen bij Beachclub Degreez « Huwelijk

Beachclub Degreez

Velkenskamp 1
6097 NN Panheel

0475 579089
info@degreez.nl
www.degreez.nl

Een prachtige bruiloft aan het water

Beachclub Degreez is een bijzondere event- en feestlocatie in Panheel, Limburg. Een uniek stijlvol decor gelegen op een schitterende plek aan het water. Beachclub Degreez vormt daarmee de perfecte plek voor een romantische bruiloft of beach wedding! Het ligt op slechts 15 minuten rijden van Roermond en Weert.

De vraag is gesteld, de ring zit trots om de vinger en de datum is gekozen. Dan breekt de tijd aan om dé perfecte locatie te vinden voor de belangrijkste dag van het leven! Beachclub Degreez is al jaren een geliefde locatie voor bruidsfeesten.
Trouwen bij Beachclub Degreez

Onvergetelijke locatie

De beachclub biedt fantastische mogelijkheden, waaronder een trouwplechtigheid met trouwambtenaar op een romantische plek aan het water of in de hippe beachclub.

Naast deze prachtige locatie voor de plechtigheid, biedt het terrein op en rondom Beachclub Degreez meer mogelijkheden: van romantische fotosessies rondom het strand tot een onvergetelijke feestavond voor genodigden. Kortom: Beachclub Degreez biedt bruidsparen dé perfecte trouwlocatie voor de grote dag.
Trouwen op het strand bij Beachclub Degreez

Trouwen in de winter?

Steeds vaker worden bruiloften tussen september en december gepland. Beachclub Degreez springt hierop in door de locatie in het najaar om te vormen tot Beachclub ‘Zero Degreez’: een knusse en romantische winterse locatie. Sneeuw, glinsterend ijs, knisperende haardvuren en flikkerende lichtjes te over. Het gebruik van warme kleuren en knusse schapenvellen maakt van Beachclub Zero Degreez een écht hartverwarmende trouwlocatie in de koude maanden.
Trouwen in de winter bij Beachclub Degreez

Over de locatie

Beachclub Degreez is een multifunctionele event- en feestlocatie. Met andere woorden, Beachclub Degreez kent geen vaste opstellingen. Alle ruimtes, indoor en outdoor, worden geheel naar uw wens en event ingedeeld. Hoe klein of hoe groot het gezelschap ook is, de intieme setting van Beachclub Degreez blijft altijd behouden.

Beachclub Degreez is uitgeroepen tot Beste Eventlocatie Van Nederland (XL) door de MeetingReview Awards. U kunt dan ook eersteklas service, hartelijke gastvrijheid en unieke concepten van Beachclub Degreez verwachten.

Meer informatie? Neem contact met ons op via info@degreez.nl of neem een kijkje op de website.

Gerelateerde artikelen

Zondag 29 september: Trouwspiratie bij Beachclub Sunrise Best

Tips bij buiten trouwen

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven