Trouwen bij Boerderij Sallandshoeve « Huwelijk

Boerderij Sallandshoeve

Holterweg 85A
8112 AE Nieuw-Heeten

0572 321777
info@boerderijsallandshoeve.nl
www.boerderijsallandshoeve.nl

Trouwen in een sfeervolle boerderij

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Vier jullie bruiloft in onze sfeervolle, authentieke boerderij. Onze locatie is stijlvol en sfeervol ingericht. We grenzen aan een vakantiepark met bungalows en een camping, waardoor overnachtingen ook mogelijk zijn.

Geheel verzorgd of een gedeeltelijke invulling, alles is mogelijk. Wij staan garant voor een sfeervolle ceremonie en een onvergetelijk huwelijksfeest. Klein en intiem of groots uitpakken? Bij ons kan het! Graag verzorgen wij jullie dag geheel naar jullie wensen.

De ceremonie

De ceremonie kan zowel binnen als buiten gehouden worden. De aankleding van de zalen of de locatie buiten kunnen hierbij naar wens worden ingericht. Na afloop van de ceremonie kunnen jullie gasten worden verwend met diverse mogelijkheden. Van feestelijke prosecco tot overheerlijke bruidstaart, wij verzorgen het graag.

Het is jullie dag, en voor deze dag zijn diverse invullingen mogelijk. Boerderij Sallandshoeve is een gecertificeerde trouwlocatie, wat wil zeggen dat het is toegestaan om de ceremonie bij ons plaats te laten vinden. Natuurlijk is het ook mogelijk om dit elders te doen en andere delen van het programma bij ons te vieren.

  1. Ceremonie, middag- en avondprogramma bij ons;

  2. Ceremonie op locatie elders, middag- en avondprogramma bij ons;

  3. Ceremonie en middagprogramma elders, avondprogramma bij ons.

Het avondprogramma

Voor het avondprogramma zijn ook diverse invullingen mogelijk. Zo kunt u uw avondgasten van een koud/warm buffet, een hapjesbuffet of van losse hapjes voorzien gedurende de avond. Desgewenst kunnen wij ook de muzikale invulling van de avond voor u verzorgen, in de vorm van een professionele deejay.

Samenvattend is een bruiloft bij Boerderij Sallandshoeve, een bruiloft op maat.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Trouwen in Overijssel

Zo kiezen jullie de ideale trouwlocatie

Gerelateerde bedrijven