Trouwen bij blooming hotel « Huwelijk

blooming hotel

Duinweg 5
1861 GL Bergen

072 5820520
welcome@weareblooming.com
www.weareblooming.com

a blooming wedding

blooming verstaat de kunst van de romantiek en maakt je het hof. Als jullie officieel ‘ja’ tegen elkaar gaan zeggen willen jullie dat natuurlijk op een manier doen die bij jullie past. In een unieke sfeer, samen met familie en vrienden.

blooming beschikt over drie prachtige locaties in Bergen en Bergen aan Zee. blooming hotel, blooming landgoed Het Hof en blooming beach. Op alle drie de locaties kan er getrouwd worden en iedere locatie biedt natuurlijk een eigen unieke beleving.
Trouwen in de duinen bij Bergen

a blooming good day

Een spetterend feest in blooming hotel, een romantische ceremonie in de moestuin van Het Hof of een informeel diner met je voeten in het zand op blooming beach? De mogelijkheden zijn eindeloos en een combinatie van de drie locaties is natuurlijk ook mogelijk.

Jullie huwelijksnacht kunnen jullie doorbrengen in één van onze suites met jacuzzi in blooming hotel. Natuurlijk kunnen jullie gasten ook blijven overnachten zodat jullie af kunnen sluiten met gezamenlijk ontbijt!

Jullie bruiloft is maatwerk en wij bespreken graag jullie wensen om mee te werken aan de creatie van jullie ‘perfect day'. blooming inspireert, creëert, prikkelt en ontspant... Jullie hoeven alleen nog maar 'ja' te zeggen.
Trouwen aan het strand bij Bergen

we are blooming

Meer weten? Neem alvast een kijkje op www.weareblooming.com. Uiteraard staan we je ook graag telefonisch te woord. Hiervoor kan je bellen met 072 582 0520. Voor vrijblijvende informatie stuur je een mail naar welcome@weareblooming.com.

blooming hotel
Duinweg 5
1861 GL Bergen

restaurant Zandhoeve
Duinweg 5
1861 GL Bergen

blooming landgoed 'Het Hof’
Eeuwigelaan 1
1861 CL Bergen

blooming beach
Parkweg 37
1865 AG Bergen aan Zee

Gerelateerde artikelen

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_verrassing_bruidspaar

Verras je aanstaande voor de bruiloft

Large_huwelijksreizen_amsterdam

Karin’s Choice – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Large_trouwlocatie_desmockelaer_zuidlimburg

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Gerelateerde bedrijven