Trouwen bij ML in Haarlem « Huwelijk

ML in Haarlem

Klokhuisplein 9
2011 HK Haarlem

023 5123910
welkom@mlinhaarlem.nl
www.mlinhaarlem.nl

Monumentaal trouwen in Haarlem

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen. Een spannende en leuke tijd van voorbereiding breekt aan. Eén van de eerste dingen die je moet regelen is de trouw- en feestlocatie. Het monumentale ML in Haarlem is graag jullie trouwdecor.

ML in Haarlem is gevestigd in de voormalige befaamde drukkerij Johan Enschedé. Restaurant ML is op deze unieke locatie uitgebreid met hotelkamers, een bistro, een bar en zalen. Gelukkig is tijdens de verbouwing de authenticiteit van dit historische pand bewaard gebleven.
Trouwen bij ML in Haarlem

Trouwen, vieren en slapen

Het grote voordeel van ML als trouwlocatie is dat je alles op één plek kunt vieren. Het jawoord kan in ML zelf of in de tegenoverliggende, al even indrukwekkende St. Bavokerk. De toost kan bijvoorbeeld in de bistro of aan de bar en het diner geniet je in het moderne restaurant. Hier bereiden chef-kok Mark Gratama en zijn keukenteam culinaire sensaties. Ondertussen wordt zaal Drukkerij klaargemaakt voor het avondfeest. En… de huwelijksnacht kan worden beleefd in één van de luxe suites.
Trouwen bij ML in Haarlem

De monumentale binnenstad bestaat uit eeuwenoude panden, musea en hofjes. Het Bakernesserhofje uit 1395, ligt vlak achter ML in Haarlem. Een decor voor jullie fotoshoot is dan ook zo gevonden.

Omdat geen bruidspaar hetzelfde is, bieden wij geen standaard arrangementen. Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken we al jullie wensen. En waar nodig komen wij met tips en ideeën om jullie trouwdag nóg onvergetelijker te maken.

Gerelateerde artikelen

15 januari: Trouwbeurs Alkmaar

18 februari: Open Dag Trouwen bij Zuiderzeemuseum

Karin’s Choice – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Trouwen in Noord-Holland

Gerelateerde bedrijven