Trouwen bij Amrâth Grand Hotel de l'Empereur « Huwelijk

Amrâth Grand Hotel de l'Empereur

Stationsstraat 2
6221 BP Maastricht

043 3213838
info@hotel-empereur.nl
www.hotel-empereur.nl

Alles in huis voor een prachtige dag!

Amrâth Grand Hotel de l’Empereur is gevestigd in een schitterend Jugendstil Rijksmonument gedateerd uit 1902 en recentelijk gerenoveerd. Het hotel is gelegen in het centrum van de bourgondische stad Maastricht en heeft alles in huis om van uw trouwdag een onvergetelijke dag te maken! 

Profiteer van alle mogelijkheden en vier uw complete trouwdag bij Amrâth Grand Hotel de l’Empereur. Van het ja-woord tot aan het huwelijksfeest kunt u bij ons terecht! U kunt het ja-woord geven in één van onze karakteristieke zalen of trouw buiten in onze binnentuin. Geniet van een gezellige high tea, heerlijk diner in ons restaurant en een spetterende afsluiting in de Balzaal. U kunt de mooiste dag van uw leven bij ons precies zo samenstellen als u in gedachten heeft.
Trouwen in Maastricht

De mogelijkheden

Amrâth Grand Hotel de l’Empereur beschikt over 7 zalen, die grenzen aan de binnentuin. Voor uw feest in de grootste zaal kunnen maximaal 350 gasten terecht, maar is ook zeer geschikt voor kleinere groepen. Wij bieden het bruidspaar een romantische overnachting aan in onze Présidentiële Suite inclusief een infrarood sauna en bubbelbad. 

Het hotel is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Daarnaast biedt het Amrâth Grand Hotel de l’Empereur voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Om uw bruiloft te doen slagen, denken wij graag met u mee. Uiteraard ontvangen wij u graag om onze trouwlocatie persoonlijk te zien. Wij kijken er naar uit om uw mooiste dag te mogen verzorgen! Graag tot ziens bij Amrâth Grand Hotel de l'Empereur.

Gerelateerde artikelen

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_verrassing_bruidspaar

Verras je aanstaande voor de bruiloft

Large_huwelijk_in_limburg_bruidsmagazine

Trouwen in Limburg

Large_trouwlocatie_desmockelaer_zuidlimburg

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Gerelateerde bedrijven