Trouwen bij Grandcafé Eemland « Huwelijk

Grandcafé Eemland

Laarderweg 74
3755 AR Eemnes

035 5315864
info@grandcafe-eemland.nl
www.grandcafe-eemland.nl

Gemoedelijke trouwlocatie in Eemnes

Grandcafé Eemland is gevestigd in een historisch pand gelegen in Eemnes aan de rand van ’t Gooi. De sfeer, warmte en intimiteit die het pand laat proeven, zijn eigenschappen die via persoonlijke waarneming voelbaar worden.

Naast een gezellig Grandcafé is het al jarenlang zeer gewaardeerd als locatie voor feesten en bruiloften. Wij regelen daarbij graag de locatie, aankleding en culinaire invulling. Alle ruimtes die met liefde en vakmanschap naar authentiek design zijn ingericht, hebben ieder een uniek karakter.
Trouwen bij Grandcafé Eemland

De gehele trouwdag kan bij ons worden gevierd: van ceremonie in De Raadzaal tot avondfeest in Het Koetshuys.

De Raadzaal

Dit intieme zaaltje leent zich perfect voor jullie jawoord. Daarnaast is het met zijn authentieke uitstraling een uitermate geschikte ruimte voor besloten lunch, high tea, borrel of diner.

De Bovenzaal

De Bovenzaal van Grandcafé Eemland, gelegen op de verdieping aan de achterzijde en bereikbaar met een centrale trap, heeft een geheel eigen karakter. Hier treft u alle gewenste faciliteiten voor vergaderingen, recepties, diners, aangeklede borrel en high tea.
Trouwen bij Grandcafé Eemland

Het Koetshuys

Deze riante zaal, gelegen aan de achterkant van het Grandcafé op de begane grond, kan zich helemaal vormen naar uw wensen, heeft eigen barfaciliteiten en zo gewenst een dansvloer. Tevens kunnen bij mooi weer de deuren naar het terras worden geopend om de buitenruimte bij uw gelegenheid te betrekken.

Gerelateerde artikelen

Large_weddingfair_nederland_trouwbeurs

16 februari: WeddingFair Utrecht

Large_trouwlocatie_desmockelaer_zuidlimburg

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Large_trouwlocatie_zoeken

Dit zijn de laatste trends in trouwlocaties

Large_trouwen_aan_het_water

Aan het water trouwen

Gerelateerde bedrijven