Trouwen bij Grandcafé Boutique Hotel Eemland « Huwelijk

Grandcafé Boutique Hotel Eemland

Laarderweg 74
3755 AR Eemnes

035 5315864
info@grandcafe-eemland.nl
www.grandcafe-eemland.nl

Gemoedelijke trouwlocatie in Eemnes

Grandcafé Boutique Hotel Eemland is gelegen in Eemnes aan de rand van ’t Gooi. De sfeer, warmte en intimiteit die het pand laat proeven, zijn eigenschappen die via persoonlijke waarnemingvoelbaar worden. Alle ruimtes die met liefde en vakmanschap naar authentiek design zijn ingericht, hebben ieder een uniek karakter.

Met een klein of groot gezelschap. Met een feestelijke high tea of lunch, een aangeklede middagborrel, een intiem diner, een uitbundige feestavond of met een receptie voor al uw familie en vrienden. Informeel, stijlvol, ingetogen, chic of met veel grandeur.
Trouwen bij Grandcafé Eemland

Of het nu gaat om de trouwceremonie, receptie, de verzorging van grote diners, swingende trouwfeesten of een complete bruiloft met aansluitend een overnachting, er is volop gelegenheid om aan dit heuglijke moment een geheel eigen wending te geven. Grandcafé Boutique Hotel Eemland weet zich flexibel te voegen naar wensen van elke gast, ook in informele sfeer.
 

De Raadzaal

Dit mooie zaaltje leent zich perfect voor een intieme huwelijksvoltrekking. Daarnaast is het met zijn authentieke uitstraling een uitermate geschikte ruimte voor besloten lunch, high tea, borrel of diner. De chef-koks met hun team verzorgen op eigentijdse wijze de culinaire invulling van uw hapjes en diner.

Het Koetshuys

Deze riante zaal, gelegen aan de achterkant van het Grandcafé op de begane grond, kan zich helemaal vormen naar uw wensen, heeft eigen barfaciliteiten en zo gewenst een dansvloer. Van geheel verzorgde receptie tot spetterend feest en van het aansnijden van de bruidstaart tot een uitgebreid diner. Tevens kunnen bij mooi weer de deuren naar het terras worden geopend om de buitenruimte bij uw gelegenheid te betrekken en beschikt de zaal over een eigen entree vanaf het parkeerterrein.
Trouwen in Eemnes
 

Eemland Suites 

Het interieur van onze Eemland Suites zijn uniek. Het is een heerlijk plekje om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Perfect voor wie rust, luxe en romantiek zoekt in een charmante, groene en weidse omgeving. De suites beschikken over een luxe ligbad, weldadige regendouches, romantische nisjes en een comfortabel bed. Uitermate geschikt dus voor uw huwelijksnacht.
 
Belangrijke gebeurtenissen als jullie trouwdag vergen een zorgvuldige voorbereiding. Wij laten bij Grandcafé Boutique Hotel Eemland niets aan het toeval over.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Een romantische huwelijksnacht: 5x tips

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Trouwen in Utrecht

Gerelateerde bedrijven