Trouwen bij Restaurant 't Sfeerhuys « Huwelijk

Restaurant 't Sfeerhuys

Looimolenweg 15
6542 JN Nijmegen

024 3790676
info@sfeerhuys.nl
www.sfeerhuys.nl

Trouwen bij ’t Sfeerhuys in Nijmegen

Vier de mooiste dag van je leven bij ’t Sfeerhuys en geniet samen van dit bijzondere moment! Dit groene stukje Nijmegen is als officiële trouwlocatie een ideale plek om de trouwdag van het begin tot het eind te beleven.

Naast de Witte Molen en de kinderboerderij aan het Florapark ligt 't Sfeerhuys. Een restaurant, terras en feestlocatie in hartje Nijmegen en tegelijkertijd in een verrassend landelijk en groen stukje stad. Een heerlijke plek om te eten en te feesten.
Trouwlocatie in Nijmegen

Unieke trouwlocatie

Én een unieke plaats om te trouwen.Van jullie ceremonie in de buitenlucht, een toost op het terras, een smaakvol diner aan feestelijk gedekte tafels tot een gezellig dansfeest; het is mogelijk bij 't Sfeerhuys. 

We laten de verschillende dagdelen naadloos in elkaar overlopen zodat jullie op een ontspannen manier kunnen genieten. Alle ingrediënten zijn bij ons aanwezig om jullie trouwdag tot een zeer intieme en onvergetelijke ervaring te maken. Interesse in een prachtige trouwdag bij ons in ’t Sfeerhuys? We nodigen jullie van harte uit om jullie dag samen te bespreken.

"Trouwen, het ja-woord, bijzondere dag, familie, vrienden, de liefde, onder de zon, in het park, ceremonie, bloemen, officiële trouwlocatie, de hele dag verzorgd, persoonlijke benadering, diner, feest, dansen, DJ, jullie dag"

Gerelateerde artikelen

Large_trouwen_in_het_bos

Trouwen in het bos

Large_huwelijksreis_afrika_madagascar

Dit zijn de 5 mooiste huwelijksreizen naar Afrika

Large_1

Bruiloft op elk gewenste droomlocatie met TerraPaviljoen

Large_trouwlocatie_grot_limburg_daelhemergroeve

Unieke ondergrondse trouwlocatie in Zuid-Limburg

Gerelateerde bedrijven