Trouwen bij Van der Valk Hotel Venlo « Huwelijk

Van der Valk Hotel Venlo

Nijmeegseweg 90
5916 PT Venlo

077 3544141
yes@venlo.valk.com
www.hotelvenlo.nl

Vier de mooiste dag van jullie leven in het geheel vernieuwde Van der Valk Hotel Venlo.

De dag dat jullie volmondig ja tegen elkaar zeggen, wordt een onvergetelijk moment. Jullie bruiloft is één van de mooiste dagen van jullie leven. Uiteraard willen jullie dat deze dag perfect verloopt. Vooraf komen er een heleboel keuzes op het bruidspaar af.

Van der Valk Hotel Venlo

Wij helpen jullie graag met de organisatie en een vlekkeloos verloop, zodat jullie alleen maar hoeven te genieten van de meest romantische dag in jullie leven! Wij ontvangen jullie graag in het hotel om alle wensen door te spreken.

Elk bruidspaar heeft zijn eigen wensen, dus onze ervaren professionals maken met veel enthousiasme en persoonlijke aandacht een trouwdag helemaal op maat. Daarnaast denken wij graag met jullie mee op het gebied van muziek, vervoer, decoratie, bloemen, ringen, kleding en de bruidstaart.

Onze toeleveranciers staan graag voor jullie klaar met hun brede aanbod.
Elke bruiloft is uniek. Wat jullie bruiloft nog unieker maakt, is onze stijlvolle feestzaal op de 12e verdieping; Level 77, hét pronkstuk van ons hotel.

Van der Valk Hotel Venlo Level 77

Vanuit deze zaal hebben jullie een waanzinnig uitzicht over de skyline van Venlo, Nationaal Park De Maasduinen en Duitsland. Succes verzekerd voor een geslaagd evenement tot 200 gasten. Level 77 is op te delen in twee zalen; West en East. De zaal kan dus perfect worden aangepast op het aantal gasten.

Kies voor luxe en vier de liefde op grote hoogte! Naast Level77 hebben we nog veel meer feestlocaties in het hotel die we jullie graag laten zien tijdens een persoonlijke rondleiding.

Rondleiding en kennismaking

Stuur ons een mail of bel ons voor het maken van een afspraak voor een rondleiding en kennismaking.

Gerelateerde artikelen

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Een bruiloftslunch bij je thuis organiseren: 5 handige tips

Trouwen in Limburg

Unieke ervaring: overnachten in een klokkentoren

Gerelateerde bedrijven