Trouwen bij De Watermolen Singraven « Huwelijk

De Watermolen Singraven

Schiphorstdijk 4
7591 PS Denekamp

0541 351372
info@watermolen-singraven.nl
www.watermolen-singraven.nl

Trouwen in Twente op Landgoed Singraven

Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd! Voor dat jullie gaan trouwen moeten er nog heel wat (lastige) keuzes gemaakt worden. Zijn jullie nog op zoek naar een romantische trouwlocatie waar jullie de gehele dag kunnen beleven? Wij ontvangen jullie graag in het authentieke en sfeervolle Restaurant de Watermolen Singraven op het prachtige Landgoed Singraven.

Het groene en waterrijke Landgoed Singraven is één van de mooiste trouwdecors van Twente. De indrukwekkende oprijlaan, huis Singraven, het koetshuis, de spectaculaire watermolens en natuurlijk de locatie waar jullie feest wordt gevierd: Restaurant De Watermolen. Wij kunnen jullie alles bieden voor een geslaagde huwelijksdag!
Trouwen bij Landgoed Singraven

Vier jullie trouwdag op maat 

Restaurant de Watermolen Singraven heeft jarenlange ervaring en veel expertise in huis om jullie dag perfect te verzorgen. We beschikken over een groot netwerk van leveranciers die jullie graag helpen met de invulling van jullie bruiloft. Zo is het mogelijk dat we de complete organisatie van jullie huwelijksfeest op ons nemen. Uiteraard staan jullie wensen daarbij voorop!

Op Landgoed Singraven zijn er verschillende locaties op loopafstand van elkaar: Het koetshuis, huis Singraven, het park rondom huis Singraven en de locatie voor jullie diner en feest Restaurant De Watermolen. De verschillende (buiten)locaties variëren van 10 tot 250 personen. Indien gewenst kunnen we ook werken met tenten, zodat de capaciteit wordt vergroot tot circa 350 personen.
Trouwen in Twente

Pluspunten van Landgoed Singraven:

  • Alle locaties op loopafstand
  • Ruime gratis parkeerplaats
  • Receptie/diner/feestlocatie
  • Unieke omgeving voor trouwfoto’s
  • Jarenlange ervaring
  • Meedenken met jullie wensen
  • Diverse ruimtes voor diner/feest/receptie
  • Twee sfeervolle (privacy) terrassen langs de Dinkel
  • Officieel trouwlocatie gemeente Dinkelland
  • Buiten trouwen in de bos- en waterrijke omgeving bij huis Singraven

Wij nodigen jullie graag uit voor een persoonlijk gesprek en om de schoonheid van het landgoed te bekijken zodat jullie alvast allerlei ideeën en inspiratie opdoen voor jullie droomdag!

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

17 maart: Duurzaam Trouwen Hengelo

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Gerelateerde bedrijven