Trouwen bij Landgoed Zwartemeer « Huwelijk

Landgoed Zwartemeer

Verlengde van Echtenskanaal Noordzijde 2
7894 EA Zwartemeer

0591 314654
info@landgoedzwartemeer.nl
www.landgoedzwartemeer.nl

Trouwen op Landgoed Zwartemeer

Een bijzondere dag vraagt om een bijzondere trouwlocatie! Vier de mooiste dag van jullie leven op Landgoed Zwartemeer, een officiële trouwlocatie van Gemeente Emmen. Wij beschikken over 3 sfeervolle zalen en een prachtige buitenlocatie.

Jullie kunnen op het landgoed terecht voor de huwelijksceremonie, het maken van foto’s, een receptie, diner en feest. Tevens is er de mogelijkheid voor jullie en de bruiloftsgasten tot overnachten in een van onze 35 Canadese blokhutten, maar er is ook genoeg ruimte op de camping. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
Trouwlocatie Drenthe

Jullie trouwdag geheel naar jullie wensen

Beleef een unieke en persoonlijk vormgegeven huwelijksdag op één adres! Jullie dag wordt geheel ontzorgd door onze eigen ceremoniemeester. Samen met onze enthousiaste medewerkers zorgen wij er graag voor dat deze dag een blijvende herinnering wordt, waar jullie met veel plezier op terugkijken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak. Wij denken graag met jullie mee over de organisatie van jullie bijzondere dag en maken graag een programma op maat naar aanleiding van jullie wensen!

Gerelateerde artikelen

Kosten trouwen in de kerk

Tips bij buiten trouwen

Buitengewone trouwlocaties

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

Gerelateerde bedrijven