Trouwen bij Meijer aan Zee « Huwelijk

Meijer aan Zee

Boulevard de Favauge 16
2042 TV Zandvoort

023 5713310
info@meijeraanzee.nl
www.meijeraanzee.nl

Trouwen op het strand bij Meijer aan Zee

Als officiele trouwlocatie mag het bij Meijer aan Zee natuurlijk niet ontbreken aan een apart paviljoen speciaal voor bruiloften en partijen. Dit paviljoen is voorzien van een sfeervol interieur en hier kun je in alle privacy je bruiloft vieren.

Het paviljoen beschikt over een eigen terras, bar, veranda en zelfs een stukje privéstrand. Voor het paviljoen staat, uiteraard op het strand, het wit houten prieeltje waar jullie huwelijk voltrokken zal worden.
Trouwen bij Meijer aan Zee in Zandvoort

Genieten van een onvergetelijke dag

Op deze dag staat het gehele paviljoen tot jullie beschikking zodat jullie en jullie gasten kunnen genieten van elkaar, het unieke uitzicht over zee, de gezellige sfeer en al het andere leuks dat het strand te bieden heeft.

Bij Meijer aan Zee kun je trouwen, toosten, dineren en feesten op een locatie in een relaxte en sfeervolle ambiance. Chique en stijlvol voor een bruiloft maar toch informeel en "lekker vrij" op het strand. Uiteraard helpen wij graag om van jullie trouwdag een onvergetelijke te maken. In overleg met jullie stellen wij een tot in de puntjes verzorgd programma samen waarna wij graag een passende offerte maken.

Bij Meijer aan Zee gaan wij er vanuit dat alles mogelijk is en geen vraag is ons dan ook te gek!

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

Gerelateerde bedrijven