Trouwen bij A'DAM Toren « Huwelijk

A'DAM Toren

Overhoeksplein 3
1031 KS Amsterdam

020 2376317
events@adamtoren.nl
www.adamtoren.nl

Trouwen met Amsterdam als jullie decor

Met een prachtig uitzicht op Amsterdam is de A'DAM toren aan het IJ een unieke trouwlocatie. De bijzondere ruimtes in de 80 meter hoge toren  staan garant voor een onvergetelijke dag.
 
A’DAM Events biedt op deze unieke locatie alle mogelijkheden voor een geslaagde trouwdag. Van ceremonie en borrel tot diner en spetterend avondfeest. Als gecertificeerde trouwlocatie maken we jullie bruiloft zo persoonlijk mogelijk.
Trouwen in Amsterdam bij A'dam Toren
 

Niets is te gek bij A'DAM Toren

Wij beschikken over alle middelen om de ultieme trouwdag tot in de puntjes te verzorgen. Van ongedwongen en intiem tot juist groots en spectaculair: wat de wensen ook zijn, geen verzoek is A’DAM Events te gek. Populair is het om buiten te trouwen op het terras van The 360 of binnen in The Loft op de 16e verdieping met de glazen wanden waardoor het uitzicht op de stad prachtig is.
 
Ook onze culinaire krachten zijn hier onderscheidend in. Van chic vijfgangendiner tot een meer informele setting: we denken graag met jullie mee. Na afloop van de ceremonie en het diner transformeren wij de ruimte tot de ultieme feestlocatie.
 
Wil je meer weten over de verschillende ruimtes, of ben je benieuwd geworden naar de eindeloze mogelijkheden? Neem dan snel contact op met A'DAM Events. Wij helpen je graag verder! 

Gerelateerde artikelen

Karin’s Choice – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Trouwen in Noord-Holland

Een bruiloftslunch bij je thuis organiseren: 5 handige tips

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Gerelateerde bedrijven