Trouwen bij Camping Moekesgat « Huwelijk

Camping Moekesgat

Heembadweg 17
9561 CS Ter Apel

06 10889217
info@moekesgat.nl
www.moekesgat.nl

Trouwen op een camping?

Klinkt een beetje raar, maar het kan zeker bij camping Moekesgat in Ter Apel en wel op twee locaties, in Tipisch Ter Apel met een heuse Tipi-tent en in ons strandhuis, de Beachhouse. Beide zijn erg leuk, totaal andere sfeer maar beide zeer bijzonder.

Trouwen met de voeten in het zand, in een heus Tipi-tent maar ook op een eiland in het prachtige Moekesgat is mogelijk. Wij zijn een officiële trouwlocatie waar de belangrijkste dag van jullie leven in hele goede handen is.
Trouwen in Ter Apel bij Camping Moekesgat

Optimaal genieten van jullie trouwdag

Sinds meerdere jaren organiseren wij bruiloften, van groot tot klein, alles is mogelijk. Wij kunnen jullie compleet ontzorgen zodat jullie lekker met jullie gasten kunnen genieten van een onvergetelijke dag van welkomstborrel, hapjes, drankjes tot heerlijke barbecue of dinerbuffet.

Wij werken veel samen met De-Trouwstylist, weddingplanner en stylist uit Ter Apelkanaal, maar natuurlijk ook hier is alles mogelijk. Het kan natuurlijk ook met behulp van familie en vrienden of een andere weddingplanner. 

Overnachten na jullie bruiloft

En na afloop van een geweldige dag kan je blijven overnachten in onze chalets, lodge of tenten, wie wil dat nu niet. Ook is er genoeg ruimte voor bruiloftsgasten om te overnachten in eigen caravan, camper of tent. En hoe leuk is het dan niet om de volgende ochtend gezamenlijk te ontbijten en lekker na te kletsen over de heugelijk dag.  

Kom gezellig langs om alle mogelijkheden te bekijken en te bespreken.

Tot gauw,
Ronald en Mariëtta

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Zondag 7 april: Trouwspiratie bij Beachclub Sunrise Best

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Gerelateerde bedrijven