Trouwen bij Koepelkerk - Renaissance Amsterdam Hotel « Huwelijk

Koepelkerk - Renaissance Amsterdam Hotel

Kattengat 1
1012 SZ Amsterdam

020 5512034
info@koepelkerk.com
www.koepelkerk.com

Trouwen in de Koepelkerk in Amsterdam

Midden in het bruisende hart van Amsterdam vind je een bijzondere trouwlocatie: de zeventiende-eeuwse Koepelkerk in Amsterdam. Deze monumentale kerk biedt een scala aan mogelijkheden voor een droomhuwelijk.
Trouwlocatie Amsterdam

De Koepelkerk beschikt over verschillende multifunctionele ruimtes, waardoor de volledige dag – van ceremonie tot eindfeest – op dezelfde locatie kan plaatsvinden. Zo kun je per boot arriveren aan de eigen aanlegsteiger, trouwen in de authentieke Koepelzaal en een receptie of feest houden in de subzalen van de Koepelkerk of het stijlvolle Renaissance Amsterdam Hotel dat aan de kerk verbonden is.

Bruiloftplanner

De ‘dedicated bruiloftplanner’ van de Koepelkerk staat tot jullie beschikking voor het tot in detail plannen van jullie bruiloft en beschikt over alle contacten om jullie grote dag tot een geweldig succes te maken.

Blader de speciale wedding brochure eens door. Voor verdere vragen kunt u mailen naar amsterdam.weddingplanner@renaissancehotels.com.

"De locatie is van zichzelf geweldig en zeer indrukwekkend! De ligging in het hartje van Amsterdam maakt het mogelijk om unieke trouwfoto’s te maken. De organisatie heeft vanaf het begin zeer goede service verleend."

Gerelateerde artikelen

Karin’s Choice – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Trouwen in Noord-Holland

Een bruiloftslunch bij je thuis organiseren: 5 handige tips

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Gerelateerde bedrijven